Beleggingspand, Tilburg

5043 BK Tilburg (Tilburg, NB) (862x bekeken)

Omschrijving

Een kamerverhuurpand van circa 104 m² gelegen in de buurt Gesworen Hoek Oost te Tilburg.

Indeling: de woning bestaat nu uit een ruime woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning.

Het object is gelegen in een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Tilburg, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts acht minuten rijden.

Bij oplevering bedraagt de netto jaarhuur € 16.800,- waardoor u op basis van de vraagprijs aankoopt voor een aanvangsrendement van 6,8%. De woning kan volledig leeg opgeleverd worden en er ligt een tekening van een architect waarmee de woning door de koper verbouwd zou kunnen worden waardoor er na verbouwing een netto jaarhuur te realiseren is van € 32.000,00. 

De kamerverhuurvergunning en gebruikersmelding brandveiligheid voor de verhuur van vijf kamers zijn reeds aanwezig. 


Tuin:
De woning is voorzien van een ruime voor- achtertuin met schuur.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Tilburg
Adres:
Bolswaardstraat 18
Postcode:
5043 BK
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
250000.00

k.k.

Bouwjaar:
1983

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Tilburg
Prijs:
€ 250000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio