Beleggingspand, Gorinchem

Gorinchem (Gorinchem, ZH) (717x bekeken)

Omschrijving

Een restaurant, bar en vier zelfstandige appartementen van in totaal circa 986 m² in het centrum van Gorinchem. Het pand is grotendeels verhuurd voor lange termijn.

Het object heeft vijf huisnummers en is op meerdere manieren toegankelijk. Het pand bestaat uit een bar in de kelder, een restaurant op de begane grond en vier appartementen op de bovengelegen verdiepingen. 

Het pand is gelegen in het centrum van Gorinchem binnen het beschermd stadsgezicht nabij leuke winkels en gezellige horeca. Gorinchem is een stad in de provincie Zuid Holland en telt ca. 36.000 inwoners. De binnenstad bezit een historisch karakter met prachtige pleinen, en oude straten.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Binnenstad e.o.' met bestemming 'Centrum - 2' en functieaanduiding 'specifieke vorm van horeca - licht' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, persoonlijke dienstverlening, kantoor, maatschappelijke doeleinden, culltuur en ontspanning, horeca en wonen toegestaan. 

Indeling
Het geheel is circa 986 m² groot onderverdeeld in vijf bouwlagen. 

Het horecapand met bovenverdiepingen en kelder bestaat uit een horecaruimte met exclusief restaurant op de begane grond met magazijnruimte, keuken en zonnig terras. In de kelder is een luxe bar lounge met eigen entree, inloop koeling en magazijn.

Op de eerste verdieping met eigen entree is een groot appartement met woonkamer aan de achterzijde met uitzicht over de Linge, met separate open keuken, badkamer en royale slaapkamer. Het appartement wordt voor lange termijn verhuurd.

Op de tweede verdieping met dezelfde entree ligt een tweede appartement wat over twe verdiepingen beschikt. Aan de waterkant is de woonkamer met mooi uitzicht en toilet met luxe inpandige badkamer en aan de voorzijde een grote leefkeuken. Via de vaste trap is de toegang tot een ruime zolderruimte welke voorzien is van een kamer aan de voor- en een kamer aan de achterzijde alsmede een bergruimte. Vanuit deze zolderkamer is er toegang tot een zeer groot dakterras met 360 graden uitzicht over Gorinchem. Dit appartement is voor de lange termijn verhuurd.

Aan de andere zijde, met eigen huisnummer en een eigen entree geeft toegang tot een zeer groot appartement met drie verdiepingen/ Dit is nu door één bewoner in gebruik, maar dit is op te delen in twee tot vier appartementen.

Via de entree aan de Langendijk is er een royale hal voor de plaatsing van Fietsen. Via de trap is er toegang tot de eerste verdieping van dit appartement.

Dit royale appartement op de eerste verdieping heeft een grote woonkamer met toegang tot het grote dakterras. De mooie open haard geeft veel luxe en comfort. Diverse inbouwkasten, moderne badkamer, toilet, grote leefkeuken en slaapkamer aan de voorzijde. Er is geen achterom aanwezig. Via de vaste trap is er toegang tot de tweede verdieping. Deze verdieping is gemakkelijk te scheiden van de eerste verdieping. Deze tweede verdieping heeft 4 slaapkamers en een eigen dakterras met grote slaapkamer en een binnenplaats.

Via de vaste trap is er toegang tot de derde verdieping. Hier zijn 3 kamers. Ook deze derde verdieping zou te scheiden zijn van de onderliggende verdiepingen voor verhuur.

Het pand is in goed staat, er is continue onderhoud aan gepleegd en ook nu is de schilder bezig met het buiten schilderwerk. Niet alle ruimtes zijn even modern. Op de verdieping is de mogelijkheid aanwezig om hier weer een bovenwoning te realiseren.

In het horeca gedeelte is al 36 jaar een luxe restaurant gevestigd. Het kelder horeca gedeelte kan een nieuw jasje gebruiken.

Kom vrijblijvend een kijkje nemen in dit object. Wiebox makelaars 24/7 bereikbaar.




Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Gorinchem
Adres:
Postcode:
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
2200000.00

k.k.


Soort:
Overige
Plaats:
Gorinchem
Prijs:
€ 2200000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio