Beleggingspand, Schiedam

3121 CC Schiedam (Schiedam, ZH) (1167x bekeken)

Omschrijving

Winkelruimte van 91,9 m² VVO  (conform NEN 2580 meetstaat) gelegen aan het Hof van Spaland 54 te Schiedam. Het object maakt onderdeel uit van Winkelcentrum Spaland.

Winkelcentrum Spaland is een sfeervol en overdekt winkelcentrum van circa 10.000 m² in Schiedam Noord dat reeds meer dan 40 jaar bestaat en in totaal 51 winkels huisvest. Niet de verzameling grote namen die men in de meeste winkelcentra aantreft, maar een gevarieerd aanbod van kleine winkels waar een persoonlijke benadering hoog in 't vaandel staat. U kunt er terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor luxe goederen en de laatste mode. Onder andere bekende winkelketens als de Albert Heijn, Lidl, Kruidvat, Gall & Gall, Hans Anders en Beter Horen zijn gevestigd in dit winkelcentrum. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Kethel e.o.' met bestemming 'Centrum' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, dienstverlening, horeca van categorie 1 en 2, kantoor en maatschappelijke dienstverlening toegestaan.  

Het object is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. De tramlijnen 21 naar Woudhoek en 24 naar Vlaardingen stoppen voor de deur evenals buslijn 51. Bezoekers met de auto kunnen gebruik maken van de gratis parkeergarage en gratis parkeerplaatsen rondom het Winkelcentrum.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Schiedam
Adres:
Hof van Spaland 54
Postcode:
3121 CC
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
330000.00

k.k.

Bouwjaar:
1978

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Schiedam
Prijs:
€ 330000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio