Beleggingspand, Rotterdam

3061 ZK Rotterdam (Rotterdam, ZH) (10x bekeken)

Omschrijving

Authentieke tussenwoning van circa 130 m² BVO gelegen in de prachtige wijk Kralingen te Rotterdam. Op zes minuten fietsafstand van de Erasmus Universiteit en om de hoek van de Lusthofstraat met de diverse winkelvoorzieningen (waaronder Kruidvat, Albert Heijn en HEMA). 

Op 11 mei 2020 heeft de gemeente Rotterdam een kamerverhuurvergunning afgegeven ten behoeve van de verhuur aan vijf personen. De benodigde melding brandveilig gebruik is per 20 mei 2020 gedaan. De huurders zijn een mix van International Master-students en young professionals. Voor de huurders is er sprake van vrij parkeren aan de voorzijde van het pand. 

Een toplocatie voor de verhuur aan studenten / young professionals. 

Het object verkeert in een degelijke staat van onderhoud, heeft veel lichtinval door de raampartijen en is volledig voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels een cv-combiketel (merk: Remeha) en de meterkast is voorzien van 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. 

Op de begane is één kamer gelegen aan de voorzijde en de andere vier kamers zijn verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Tevens is er sprake van een gezamenlijke woonkamer met open keuken aan de achterzijde van het object. De keuken is voorzien van een 4-pitsgaskookplaat, koel-/vriescombinatie, inbouwoven en een afzuigkap. De huurders kunnen daarnaast genieten van een lounge / patio aan de achterzijde (die zich goed leent voor een BBQ tijdens de zomermaanden). Op de tweede verdieping is een zonneterras van circa 5,2 m² gelegen. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Rotterdam
Adres:
Adamshofstraat 166
Postcode:
3061 ZK
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
545000.00

k.k.

Bouwjaar:
1912

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Rotterdam
Prijs:
€ 545000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio