Beleggingspand, Veenendaal

3905 NS Veenendaal (Veenendaal, U) (210x bekeken)

Omschrijving

Een multifunctioneel bedrijfspand van circa 620 m² gelegen op bedrijventerrein De Batterijen te Veenendaal. Het object wordt verkocht middels een sale en leaseback constructie. 

Het object is gelegen op bedrijventerrein De Batterijen: het eerste bedrijventerrein in Veenendaal met parkmanagement, zodat beheer en onderhoud van de openbare ruimte en infrastructuur centraal worden georganiseerd en gecoördineerd. Op dit bedrijventerrein zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals DPD, Technetix, Joop van Zanten Staalservice, BV Stichts Beheer van 1952, Cegeka en Detron. Tevens bevindt hotelketen Van der Valk zich op dit bedrijventerrein met een 4-sterren hotel met circa 150 kamers en circa 15 multifunctionele vergaderruimten.

De op- en afritten van de rijksweg A12 (Den Haag – Oberhausen) zijn binnen enkele minuten te bereiken. De rijksweg A30 vormt de verbinding tussen de A12 en de A1 (Enschede – Amsterdam) en is eveneens eenvoudig binnen enkele minuten te bereiken.

Het NS-Intercitystation Veenendaal-De Klomp bevindt zich op enkele minuten afstand.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'De Batterijen' met bestemming 'Bedrijf' en functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3-2' van toepassing. 
 
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Veenendaal
Adres:
Arkeneel 23
Postcode:
3905 NS
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
895000.00

k.k. te vermeerderen met btw


Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Veenendaal
Prijs:
€ 895000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio