Beleggingspand, Gorinchem

4201 HH Gorinchem (Gorinchem, ZH) (741x bekeken)

Omschrijving

Woon-/winkelpand bestaande uit vier lagen met een totaal oppervlak van circa 1.250 m² op een perceel van 733 m² in het centrum van Gorinchem. 

Het object heeft vijf huisnummers (14 tot en met 14d) en is op meerdere manieren toegangkelijk. Het pand bestaat uit een grote winkel met diverse opslagruimtes op de begane grond, negen kamers/appartementen op de eerste verdieping, en op de tweede verdieping liggen twee grote appartementen. De zolder is nu niet in gebruik maar is erg groot. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Binnenstad e.o.' met bestemming 'Centrum - 1' en functieaanduiding 'specifieke vorm van horeca - zwaar'' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, horeca, persoonlijke dienstverlening, kantoor, maatschappelijke doeleinden en wonen toegestaan. 

Dit pand biedt zeer veel mogelijkheden, zoals renoveren en verbouwen, uitbreiden en vergroten, of mogelijk in zijn geheel vernieuwen. Gezien de unieke grote locatie in Gorinchem geeft dit legio mogelijkheden.

Indeling
Het geheel is ca 1.250 m² en is onderverdeeld in vier bouwlagen.

Op de begane grond is een winkelruimte van ca 360 m² via de Westwagenstraat te bereiken. Aan de achterzijde van de winkel liggen diverse opslag ruimtes / bergingen. Deze opslag ruimtes zijn respectievelijk ca 140 m² en 71 m² groot. De achterste opslagruimte is ook via de Oude Lombardstraat te bereiken. Hier heeft vroeger een uitgaanscentrum gezeten. Ook via de Westwagenstraat is er toegang tot deze opslagruimtes.

Naast de winkel is een overdekte passage aan de zijkant die toegang geeft tot de opslagruimtes, fietsenstalling en toegang tot de bovengelegen appartementen. Daarnaast is er aan de achterzijde een ingang te bereiken met de auto (Oude Lombardstraat ). Het realiseren van een ingang voor interne parkeergarage of bergingen is dus één van de opties.

Eerste verdieping
De eerste verdieping: woonoppervlakte circa 311 m².
Via de passage aan de Westwagenstraat zijde krijg je middels een grote trap toegang tot de appartementen. Op de eerste verdieping liggen negen kamers met eigen ingang. Deze negen kamers/appartementen worden door middel van kamerverhuur, verhuurd. Ze hebben allemaal een eigen ingang sommigen met eigen badkamer keuken en wc of met een gemeenschappelijke wasruimte,toilet en keuken. Aan de achterzijde is er toegang tot het dak van de opslagruimtes. De mogelijkheden tot uitbreiding zijn hier enorm. U zult dit wel zelf moeten onderzoeken.

Via het trappenhuis is er toegang tot de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Tweede verdieping: woonoppervlakte circa 184 m².
Via het trappenhuis is er toegang tot de tweede verdieping. Hier zijn twee grote appartementen gecreëerd met ieder een eigen ingang. Deze appartementen zijn geheel autonoom ingericht. De twee appartementen hebben ieder twee slaapkamers, badkamer met wc, douche en wastafel en een keuken. Ieder appartement heeft zijn eigen cv-ketel. Deze twee grote appartementen bieden veel opties en mogelijkheden. Er is veel licht en ruimte in de appartementen en veel ruimte voor aanpassing of uitbreiding hiervan.

Overige verdiepingen
Derde verdieping / zolder. Woonoppervlakte circa 160 m².
Op de derde verdieping is er een zolder/ berging. De dubbele kap is intern aan elkaar verbonden. Ook hier zijn de mogelijkheden enorm. Deze zolder heeft diverse dakramen. De zolder heeft nu geen functie maar ook hier zijn er veel mogelijkheden.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Gorinchem
Adres:
Westwagenstraat 14
Postcode:
4201 HH
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1800000.00

k.k.

Bouwjaar:
1826

Soort:
Overige
Plaats:
Gorinchem
Prijs:
€ 1800000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio