Beleggingspand, Venlo

5912 AH Venlo (Venlo, L) (67x bekeken)

Omschrijving

Kamerverhuurpand van circa 345 m² op steenworp afstand van de binnenstad van Venlo. 

Opgedeeld in veertien kamers met diverse gemeenschappelijke voorzieningen. Voorzien van de benodigde vergunningen ten behoeve van de verhuursituatie en brandveiligheid. 

Het object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (deels geluidswerend), één c.v.-ketel (2016) en twee geisers ten behoeve van de warmwatervoorziening. Jaarlijks onderhoud door een erkend bedrijf. 
In 2015 zijn de elektrotechnische installaties gecontroleerd en recent is groepenkast vernieuwd. Tevens is er recent schilderwerk uitgevoerd aan de deuren en de dakgoten. 

De kamers zijn verdeeld over twee adressen nummer 35 en 37. Kamerverhuurvergunningen zijn compleet en verleend. 

Roermonderstraat 35 te Venlo:
Voorzien van tien kamers met eigen wastafel variërend in grootte van 13 tot 26 m². Gemeenschappelijke ruimten, waaronder twee keukens, twee badkamers met toilet en één separaat toilet. 

Roermondsestraat 37 te Venlo
Voorzien van vier kamers met eigen wastafel variërend in grootte van 13 tot 14 m². Gemeenschappelijk ruimte, waaronder één keuken, één badkamer en een separaat toilet. Alles kamers worden gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd.

Op circa 6 minuten fietsafstand van de Fontys Hogescholen. Goed bereikbaar middels het openbaar vervoer (NS Station ligt op 500 meter afstand). 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Venlo
Adres:
Roermondsestraat 35 & 37
Postcode:
5912 AH
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
765000.00

k.k.

Bouwjaar:
1905

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Venlo
Prijs:
€ 765000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio