Kantoorruimte

2132 JX Hoofddorp (Haarlemmermeer, NH) (46x bekeken)

Omschrijving
Het kantoorgebouw Polaris ligt op kantorenpark Beukenhorst-Oost. In Polaris is het comfortabel werken. Het kantoorgebouw biedt u een dynamische werkplek met meerdere bedrijven onder een dak en gedeelde faciliteiten zoals een centrale koffiebar met heerlijke koffie en een restaurant. Ook zijn er verschillende zithoeken op de begane grond om te werken en gasten te ontvangen.

Actuele beschikbaarheid (BVO)

2e verdieping: circa. 205 m2
3e verdieping: circa. 411 m2

In samenspraak met de beheerder is het ook mogelijk om aan deelverhuur te doen vanaf circa. 102 m2 de huurprijs zal dan iets hoger worden. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden neem contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Polarisavenue 130-148 in Hoofddorp aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Op het eigen parkeerterrein zijn er voldoende parkeerplaatsen voor u (betaald) en uw klanten.

Voorzieningen

• 24/7 toegang
• Koffiecorner
• Vergaderruimtes
• Restaurant
• Parkeerfaciliteiten
• Receptie

Ligging en bereikbaarheid

Met de auto is kantorenpark Beukenhorst-Oost uitstekend te bereiken dankzij de ligging dichtbij de A4 (Amsterdam – Schiphol - Den Haag - Rotterdam) en de A5 (Haarlem).

Voor reizigers met het openbaar vervoer ligt het gebouw op maar 5 minuten loopafstand van NS Station Hoofddorp. Ook zijn er diverse busverbindingen, waaronder de snelle buslijn Zuidtangent tussen Haarlem en Amsterdam.

Huurcondities

Huurprijs: € 175,- per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten
Parkeerplaats: €1.250,- per plek per jaar excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: € 60,- per m2 per jaar excl. BTW
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Polarisavenue 130-148 in Hoofddorp aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Hoofddorp, Polarisavenue
Adres:
Polarisavenue 130
Postcode:
2132 JX
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
175 /m²/j
Bouwjaar:
1998

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Hoofddorp
Prijs:
€ 175 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio