Beleggingspand, Oosterbeek

6862 AV Oosterbeek (Renkum, GL) (20x bekeken)

Omschrijving

Een horecapand ter grootte van 242,94 m² VVO met ruim terras gelegen op prominente hoeklocatie aan de Utrechtseweg te Oosterbeek.

Het object is gelegen aan de doorgaande route tussen Renkum en Arnhem die wordt gevormd door de Utrechtseweg. Aan de zuidzijde van deze straat, waar ook het aangeboden object ligt, concentreert zich het kernwinkelgebied van Oosterbeek. Hier zijn onder meer de Kruidvat, Blokker, Pauw Mode en Hema gevestigd. Schuin aan de overzijde is een vestiging van Albert Heijn gelegen.

Het object heeft een grootte van 242,94 m² VVO en 276,20 m² BVO. In de kelder is een opslag gelegen. Door de hoekligging beschikt het object over een enorm front van ruim 30 strekkende meter. Langs dit front is het terras ter grootte van 34,60 m² gesitueerd.

Per 1 december 2019 is het object verhuurd middels een vijfjarige huurovereenkomst. De huidige huurder werkte reeds voor de vorige exploitant en is hier dus reeds langer gevestigd. De  actuele huur bedraagt € 51.279,- per jaar, te vermeerderen met btw. Het object is casco verhuurd, met uitzondering van verwarmingsinstallatie, koeling en afzuiging.

Bushalte is gelegen op enkele minuten loopafstand met directe verbinding naar het NS station Arnhem Centraal. Het pand is met eigen vervoer goed bereikbaar. Parkeren voor de deur (blauwe schijf) of gratis op loopafstand.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Horecapand
Ligging:
Oosterbeek
Adres:
Utrechtseweg 188
Postcode:
6862 AV
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
675000.00

k.k.


Soort:
Horecapand
Plaats:
Oosterbeek
Prijs:
€ 675000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio