Beleggingspand, Vlissingen

4382 NG Vlissingen (Vlissingen, Z) (17x bekeken)

Omschrijving

Nieuwbouw bedrijfsunit van circa 47 m² gelegen op bedrijventerrein Kenniswerf West te Vlissingen. In najaar 2019 opgeleverd en daarmee splinternieuw. De unit heeft een vrijwel directe ligging aan de A58 en is daarmee zeer goed bereikbaar. 

In totaal zijn er tien units opgeleverd waarvan er nog enkele te koop zijn. Naast deze unit zijn er units te koop met prijzen vanaf € 45.000,- v.o.n. (exclusief btw) tot € 55.000,- v.o.n. (exclusief btw). 

Het zijn instapklare units voor de lokale ondernemers die op een topplek willen zitten voor slechts € 300,- tot € 400,- per maand. Hiermee kan een bruto rendement worden behaald van circa 8%. Het uiteindelijke netto rendement komt tevens hoog uit, dit gelet op het feit dat het nieuwbouwunits zijn en daarmee zeer weinig onderhoudskosten de komende jaren hebben. 

Met de nieuwe ontsluiting vanaf de A58 richting de Kenniswerf, Buitenhaven en Industrierrein Souburg II, creëert de gemeente Vlissingen "de nieuwe entree" naar de stad. Samen met het nog te ontwikkelen Souburg II wordt hier beoogd hét kenniscentrum van Zeeland te realiseren. 
De gemeente Vlissingen is druk bezig om het terrein fasegewijs bouwrijp te maken om zo steeds meer bedrijven zich te laten vestigen, waarbij in 2020 de eerste bedrijfskavels zullen worden vrijgegeven. Aan de Voltaweg, een directe verbindingsweg met de nieuwe entree, zit tevens de organisatie Dockwize; het nieuwe merk van Vlissingen dat ondernemers, studenten en bedrijven helpt bij innovaties, groei en uitbreidingen. 

De unit is verder voorzien van: 
- loopdeur met bovenlicht;
- vrij hoogte van circa 5,58 tot circa 3,96 meter;
- geïsoleerd dak;
- aluminimum kozijnen met HR++ beglazing;
- aansluiting voor riolering, water en elektra;
- één unit is voorzien van een elektrisch bediende sectionaaldeur van 3,5 meter breed en 3,5 meter hoog. De overige units zijn voorzien van een elektrisch bediende sectionaaldeur van 4,5 meter breed en 4 meter hoog.

De doelgroepen die kunnen worden aangesproken voor de verhuur zijn ZZP'ers (opslagruimten, werkplaatsen) en/of particulieren die de units willen gebruiken voor de opslag van privé spullen. 

De bedrijfsunits zijn op grond van bestemmingsplan "Kenniswerf West" bestemd voor bedrijven tot ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Vlissingen
Adres:
Voltaweg 7-09
Postcode:
4382 NG
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
45000.00

v.o.n. (excl. btw)

Bouwjaar:
2019

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Vlissingen
Prijs:
€ 45000.00 v…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio