ID 2081 Horecaonderneming op Korte Poten

2511EC Den Haag (Den Haag, ZH) (25x bekeken)

Omschrijving

De Korte Poten is een drukke straat die de Herengracht, het Centraal Station en het Plein met elkaar verbindt.

Deze straat biedt een diversiteit aan winkels en horeca. Door de vele kantoren, scholen en toeristen is hier veel publiek, zowel overdag als ‘s avonds.

Op loopafstand zijn de Tweede Kamer en het Binnenhof gevestigd, zo ook het Mauritshuis.

De openingstijden van Poké Labs zijn: Maandag tot en met zondag van 11.30uur tot 20.30uur De vergunning laat openingstijden van 07.00 tot 23.00uur toe. Er is een enkel toilet, het schenken van alcohol is nu niet mogelijk. Er kan een tweede toilet gerealiseerd worden. Het toilet bevindt zich in de entresol.

De inrichting en locatie laten veel mogelijkheden toe voor diverse invullingen, denk aan het voorzetten van het huidige concept of een ander take-away formule. Een koffie concept zou op deze locatie ook zeker een aanvulling zijn. Onder de entresol is een keuken/opslagruimte. Hier is een deur die uitkomt op de koediefstraat, ideaal voor het aanleveren van goederen en het ontvangen van bezorgers.

Nadere informatie: Maartje Hasselton, info@vds-horeca.nl of 070-330 66 87


Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
in het centrum van Den Haag
Adres:
Korte Poten 23
Postcode:
2511EC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 2750,- excl. BTW per maand

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 2750,- exc…
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio