Beleggingspand, Schiedam

3112 DD Schiedam (Schiedam, ZH) (359x bekeken)

Omschrijving

Verhuurde winkelruimte van circa 110 m² BVO, gelegen in het centrum van Schiedam aan de Broersvest. Tegenover de Nieuwe Passage gelegen, het winkelcentrum van Schiedam, en het pand kent daarmee een goede aanloop van het winkelend publiek. 

Thans verhuurd aan een uitzendorganisatie met een huurstroom voor 2020 van € 16.800,- per jaar, het huurcontract loopt tot 1 september 2021. Enkele jaren geleden is het complex volledig gerenoveerd en het geheel verkeert daarmee in een goede staat van onderhoud. Voor deze renovatie is een lening afgelosten door de VvE en er is thans sprake van een bijdrage van € 329,36 per maand (inclusief aflossing van lening ten behoeve van renovatie). De winkelruimte is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. 

De locatie is goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer en aan de voorzijde is tramhalte als ook een bushalte gelegen. 


Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Binnenstad 2014’ met bestemming 'Gemengd-5' waardoor onder andere de bestemmingen zakelijke dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen mogelijk zijn. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Schiedam
Adres:
Broersvest 6D
Postcode:
3112 DD
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
187500.00

k.k.

Bouwjaar:
1937

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Schiedam
Prijs:
€ 187500.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio