ID 4126 Black Fig

2514GS Den Haag (Den Haag, ZH) (222x bekeken)

Omschrijving

Deze vegan lunchroom is gevestigd in een mooi hoekpand aan het statige Noordeinde. Het Noordeinde in Den Haag is één van de bekendste winkelstraten van Nederland.

Van juweliers tot high-end mode en van gezellige koffiezaakjes tot hoogwaardige restaurants, alles is hier aanwezig.
Het Noordeinde heeft onlangs een hele metamorfose ondergaan. De staat is vernieuwd en de stoepen zijn verbreed.
Dit geeft de straat nog meer de allure die het verdient.
De zaak is lekker licht van binnen en heeft circa 35 zitplaatsen binnen. Aan de linkerkant bevindt zich de counter met aansluitend de semi-openkeuken.
Rechts achterin treft u de prachtige dubbele toilettengroep. Er is ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een terras. Deze zaak is in 2019 nieuw verbouwd en ingericht maar door omstandigheden wil de huidige eigenaar de zaak verkopen.

Met een vraagprijs van € 49.500,-

Aanvullende informatie kan verkregen worden middels een afspraak met de makelaar. Het huidige concept is over te nemen maar het staat u vrij om u eigen concept te starten.
Het Noordeinde is goed te bereiken met de auto, tram en fiets. Er zijn 2 parkeergarages in de buurt en u loopt zo de Haagse binnenstad in.

Nadere informatie: Christiaan Spoel, info@vds-horeca.nl of 070-330 66 87

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
In het centrum van Den Haag
Adres:
Noordeinde 192
Postcode:
2514GS
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
€ 1.400,- excl. BTW

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
€ 1.400,- ex…
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio