ID 2082 Foodies Lab

2513BM Den Haag (Den Haag, ZH) (382x bekeken)

Omschrijving

In het populaire Hofkwartier is dit horecaobject gevestigd.

Foodies Lab is een lunchroom/restaurant met 42 zitplaatsen binnen en 6 zitplaatsen buiten. Het heeft een horecavergunning categorie 1 met alcohol. Er is een dubbele toiletgroep aanwezig.

Het Hofkwartier staat bekend om z’n diverse aanbod aan horeca, boetieks, galeries en modewinkels. Deze karakteristieke wijk in Den Haag wordt veel bezocht door de toeristen en is in diverse toeristengidsen te vinden.
De lokale bevolking wordt ook graag gezien in de straatjes vanwege de gezelligheid. Op loopafstand zijn diverse hotels gevestigd, zo ook de Paleistuinen, het Paleis op het Noordeinde en de Grote Kerk.

De inrichting en locatie laten veel mogelijkheden toe voor diverse invullingen. De opzet van tafels en stoelen is zeer ruim, het aantal zitplaatsen kan daarom vergroot worden.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.
Kenmerken
Soort:
Horecapand
Ligging:
Ligt in het centrum van Den Haag
Adres:
Korte Molenstraat
Postcode:
2513BM
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
Vraagprijs inventaris goodwill is € 40.000,-

Soort:
Horecapand
Plaats:
Den Haag
Prijs:
Vraagprijs invent…
Meer informatie via
VDS Horeca Makelaars
0703306687


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio