Kantoorpand, Amsterdam - West, Amsterdam (Amsterda…

1043 CB Amsterdam (Amsterdam, NH) (2906x bekeken)

Omschrijving
Betaalbare Kantoorruimte in Amsterdam West: Naritaweg 215

Direct nabij station Amsterdam Sloterdijk is dit toffe kantoorconcept FlexOffiZ Amsterdam West gelegen. FlexOffiZ faciliteert werkplekken/kantoorruimtes voor grote en startende bedrijven. Je kiest zelf voor een volledig ingerichte kantoorruimte of juist voor een nog in te richten kantoor. Houd je van openheid? Dan werk je in de gedeelde kantoortuin. Maar wil je wat meer privacy? Dan neem je een eigen gesloten kantoorruimte of kantoor op maat, af voor je bedrijf. Binnen het kantoorconcept van FlexOffiZ biedt men altijd iets passends. Het adres is Naritaweg 215, 1043 CB, Amsterdam.

Huurprijzen in Amsterdam-West

De huurhoogte verschilt nogal in Amsterdam West. Vanaf (omgerekend) €250,- per werkplek per maand tot €500,- per werkplek per maand. De kantoorformule FlexOffiZ zit met €275,- per werkplek per maand aan de onderkant van deze markt (qua prijs). Voor kantoorruimte ten grootte van 5 werkplekken betaal je in principe €1375,- per maand (5*275). Vaak is het wel zo dat hoe meer werkplekken (kantoorruimte) je afneemt, hoe lager de huurkosten worden. Ook de lengte van de huurperiode die je overeenkomt met de verhuurder is hierop van invloed.

Wil je meer weten over de prijzen van kantoorruimten of hoe dit berekent wordt? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met één van vastgoedconsultants van SKEPP online.

Locatie en Bereikbaarheid van dit Kantoor

De bereikbaarheid is zeer goed vanwege de gunstige ligging nabij de West-Ring van Amsterdam en natuurlijk de Haarlemmerweg. Per openbaar vervoer is het station Amsterdam-Sloterdijk evenals metrolijn 50 op loopafstand gelegen. Dit geldt ook voor de buslijnen 61, 69 en 369. Parkeergelegenheid is bij dit kantoorpand volop aanwezig.

In de buurt van de kantoorruimten is een Holiday Inn voor (internationale) gasten. Op het station is een Starbucks aanwezig waardoor je elke werkdag met een lekkere kop koffie begint. Ook zijn er volop eetgelegenheden en horecagelegenheden in de directe nabijheid van het kantoorpand.

Specifieke informatie over dit Kantoor

Je medehuurders binnen dit kantoor zijn werkzaam in de sectoren; handel en retail, consultancy, zakelijke dienstverlening, informatie en communicatie technologie en de financiële dienstverlening. Het kantoor biedt uiteraard vele plekken om even rustig bij te komen, (draadloos) internet en een gemeenschappelijke receptie die tevens ondersteunende services biedt.

Ben je geïnteresseerd in dit kantoorgebouw? SKEPP online verzorgt op verzoek van de verhuurder de eerste contacten tussen de verhuurder en jou. Neem daarom contact op via; 085 – 877 05 19 of kies voor de snelste weg door een bezichtigingsaanvraag in te dienen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Amsterdam (Amsterdam, NH)
Adres:
Naritaweg 215
Postcode:
1043 CB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
275

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 275
Meer informatie via
SKEPP online
0858770519


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio