Beleggingspand, Oldenzaal

7571 EL Oldenzaal (Oldenzaal, O) (91x bekeken)

Omschrijving

Twee aansluitende winkelpanden met een daarboven gelegen woning, in een karakteristiek hoekpand met een totale oppervlakte van 197 m². De winkelruimten hebben een oppervlakte van respectievelijk 50 m² en 59 m². De bovenwoning is circa 88 m² groot en heeft een dakterras van circa 24 m² grootte. In de directe omgeging zijn landelijk opererende winkelketens zoals Albert Heijn, Primera, ONLY, JACK & JONES, Takko Fashion, Kruidvat, Blokker en Gall & Gall gevestigd alsmede diverse plaatselijke ondernemers. Oldenzaal is een gemeente met circa 32.000 inwoners.

De winkelplint vertegenwoordigt op dit moment een totale contracthuur van € 19.500,- exclusief btw per jaar en zijn verhuurd aan een modezaak en een bloemenwinkel. De bovenwoning, verhuurd aan een particulier, is verhuurd voor € 950,- kale huur per maand. Het object biedt hiermee risicospreiding over drie debiteuren. 

De bovenwoning is in 2012 compleet nieuw gerealiseerd (volledige interne renovatie) en is voorzien van:
- deels glas in lood ramen met voorzetramen, deels enkele beglazing en deels houten kozijnen met isolerende beglazing;
- vernieuwde keuken (met diverse inbouwapparatuur en kookeiland met 4-pitsgaskookplaat), vernieuwd toilet en vernieuwde badkamer (met ligbad en regendouche);
- cv-combiketel (Remeha, Avanta) ten behoeve van de verwarming en warmwatervoorziening;
- intercom met video;
- mechanische ventilatie. 

De winkelruimten zijn beiden voorzien van een eigen cv-installatie, toilet en kleine pantry met keukenblok.  

De vrijwel directe verbinding naar de snelweg (A1) en provinciale wegen (N342 en A735) maken de locatie zeer goed bereikbaar. Op drie minuten loopafstand van het pand is een grote openbare parkeergelegenheid gesitueerd. De dichtsbijzijnde bushalte is gelegen op slechts zes minuten loopafstand waardoor het pand ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar is. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Binnenstad' met bestemming 'Centrum' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, horeca en dienstverlening toegestaan. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Oldenzaal
Adres:
Grootestraat 26, 26a & Hofstraat 28
Postcode:
7571 EL
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
395000.00

k.k.

Bouwjaar:
1900

Soort:
Overige
Plaats:
Oldenzaal
Prijs:
€ 395000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio