Horeca

1013 TC Amsterdam (Amsterdam, NH) (87x bekeken)

Omschrijving
Binnenkort beschikbaar, een riante bedrijfsruimte met Horeca-bestemming (horeca 1,3 en 4)! De Spaarndammerbuurt kenmerkt zicht door de mooie monumentale panden en groene verzorgde hofjes, het is een populaire buurt die beschikt over een aantrekkelijke mix van wonen, restaurants, winkels en dagelijkse voorzieningen met op loopafstand het Westerpark en de Haarlemmerbuurt. De afstand tot Amsterdam CS is slechts 2 km en met de pont bereikt u binnen enkele minuten het NDSM werf in Amsterdam-Noord. Om de hoek bevindt zich de Amsterdamse Houthavens, een gebied volop in ontwikkeling waar een creatieve oase ontstaat met diverse vooruitstrevende organisaties en een zeer divers woonpubliek. Een dynamische omgeving waar wonen en werken samenkomt.

Huurprijs:
€ 300,- per m2 per jaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de horecaruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Spaarndammerstraat 93 WK in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar met de auto, vanaf ringweg A10 kunt u de afslag S103 en S116 nemen. Diverse tramlijnen stoppen vlakbij. Er is voldoende (betaalde) parkeermogelijkheid voor de deur.

Verdeling oppervlakte:
Begane grond circa 153 m2 verdeeld in diverse ruimten. Wanden kunnen in overleg verwijderd/verplaatst.

Opleveringsniveau:
In overleg. Aanwezig zijn diverse voorzieningen die al dan niet door vorige huurder kunnen worden achtergelaten. Verhuurder is bereidt enige aanpassingen te doen aan het casco t.b.v. bijvoorbeeld daglichttoetreding in de vorm van een patio of lichtstraten.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

De Spaarndammerbuurt is de laatste decennia uitgegroeid tot een gezellige buurt waar steeds meer leuke hotspots te vinden zijn: van ontbijt tot lunch en van diner tot een borrel. De multiculturele maaltijden die je hier in de buurt ’s avonds kunt afhalen, kun je heerlijk oppeuzelen in het Westerpark, dat grenst aan de Spaarndammerbuurt. In dit park kun je heerlijk vertoeven en met de Westergasfabriek – een cultuurwalhalla waar beurzen, festivals en popconcerten plaatsvinden – verveel je je nooit! De kleine wijk ligt bovendien aan het IJ, net als het Stenen Hoofd waar je regelmatig feestjes en festivals hebt, zoals het openluchtfilmfestival. (bron: www.yourlittleblackbook.nl)

Type: Horeca
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 3.825,-
Service kosten: n.v.t.
Oppervlakte VVO: 153 m2
Beschikbaar vanaf: April 2020
Looptijd contract: 5 + 5 jaar
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de horecaruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Spaarndammerstraat 93 WK in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het horecapand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Horecapand, Overige
Ligging:
Amsterdam, Spaarndammerstraat
Adres:
Spaarndammerstraat 93 WK
Postcode:
1013 TC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
3825 /m
Bouwjaar:
1909

Soort:
Overige
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 3825 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio