Bedrijfsruimte bedrijventerrein

8912 AK Leeuwarden (Leeuwarden, F) (605x bekeken)

Omschrijving
Multifunctionele bedrijfsunit met inpandige kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein ‘Schenkenschans’ te Leeuwarden. Qua omvang en indeling biedt deze bedrijfsunit met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP’ers uitstekende perspectieven!

Bedrijfsruimte: circa. 275 m2

Kantoorruimte: circa. 70 m²

Huurprijs: € 1.250,- per maand exclusief BTW

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfsunit met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Archimedesweg 20 B in Leeuwarden aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met milieucategorie 4.2 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Perifere detailhandel in de vorm van ABC-goederen is toegestaan.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeren

Bij de bedrijfsunit is één privé parkeerplaats beschikbaar. Eventuele extra gratis parkeergelegenheid is rondom het bedrijfsverzamelgebouw en in de directe omgeving voldoende aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein ‘Schenkenschans’ te Leeuwarden. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een diversiteit aan aanwezige bedrijven en een goede bereikbaarheid middels de diverse uitvalswegen naar de omringende dorpskernen en het centrum van Leeuwarden. Bovendien is er bushalte op een aantal minuten loopafstand gelegen waardoor het bedrijfspand eveneens met het openbaar vervoer goed bereikbaar is.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Elektrische verwarming
• Tapijttegels
• Systeemplafond
• Inbouwverlichting

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Alarminstallatie
• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• Gasheater
• Overheaddeur
• TL-verlichting
• Vrije hoogte ca. 4,5 meter

Huurcondities

Huurprijs: € 1.250,- per maand exclusief BTW
Servicekosten: Nog overeen te komen
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsunit met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Archimedesweg 20 B in Leeuwarden aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Leeuwarden, Archimedesweg
Adres:
Archimedesweg 20 B
Postcode:
8912 AK
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1250 /m
Bouwjaar:
1989

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Leeuwarden
Prijs:
€ 1250 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio