Kantoorruimte bedrijventerrein

2971 VL Bleskensgraaf (Graafstroom, ZH) (8x bekeken)

Omschrijving
Ben jij als groeiende ondernemer toe aan de volgende stap in jouw onderneming? Dan is deze scherp geprijsde en ruime, praktisch ingerichte kantoorruimte iets voor jou!

Het kantoorpand telt maar liefst 150m² met daarin drie aparte ruimtes, een aparte keuken en een toilet. De ruimtes kunnen perfect dienen als ontvangstkamer, gezamenlijke of privé werkkamer en bieden voldoende plek voor 6 tot 8 medewerkers. De ruimtes zijn gescheiden door glazen wanden, waardoor het kantoorpand zijn licht en ruimte behoudt.

Kortom een heerlijke plek om als bedrijf te groeien en verder uit te bouwen!

Metrages (BVO)

Totale oppervlakte: circa 150 m² BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Beukelaarweg 23 in Bleskensgraaf Ca aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================


Prijsstelling
De vraagprijs voor deze kantoorruimte bedraagt slechts €89.000,-. Dat het een zeer scherpe prijs is wordt bevestigd door het recentelijk uitgevoerde taxatierapport en WOZ waarderapport (beide zijn beschikbaar op aanvraag). Vergelijkbare kantoorpanden in de regio in deze staat kennen een veel hogere m² prijs. De reden voor verkoop is dat de eigenaar de ruimte niet nodig heeft (de eigenaar heeft zelf de twee aangrenzende kantoorunits) in gebruik.

Bouwtechnisch
De constructie en staat van de bedrijfsunit is in zeer goede staat (constructie tekeningen zijn beschikbaar op aanvraag). Het bedrijvencomplex is relatief jong en stamt uit 2001. Qua installaties is het pand volledig voorzien. Airconditioning, brandbeveiliging, internet en stroomaansluitingen zijn allemaal aanwezig, gecontroleerd en uitstekend in orde.

Bereikbaarheid
Via de achterzijde van het bedrijfscomplex heb je toegang tot het kantoorpand en en heb je twee eigen parkeervakken tot je beschikking. Via een gedeelde trappenhal loop je omhoog waarna je via een afgesloten deur je eigen kantoorpand bereikt.
De op- en afrit van de Rijksweg A15 bevindt zich op 10 minuten reisafstand en zorgt voor een directe verbinding met de Rijkswegen A16 en de A27.

Vereniging van Eigenaren
Je kunt je aansluiten bij een actieve Vereniging van Eigenaren met een jaarlijkse bijdrage van ca. slechts €700,- per jaar.

Kenmerken
Vraagprijs: €89.000,-
Bouwjaar: 2001
Oppervlakte: 150m²
Energielabel: B
Aanvaarding: per direct beschikbaar

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Beukelaarweg 23 in Bleskensgraaf Ca aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Bleskensgraaf ca, Van Beukelaarweg
Adres:
Van Beukelaarweg 23
Postcode:
2971 VL
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
89000 k.k.
Bouwjaar:
2001

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Bleskensgraaf
Prijs:
€ 89000 k.k.
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen: