Kantoorruimte

2132 CA Hoofddorp (Haarlemmermeer, NH) (50x bekeken)

Omschrijving
Karakteristieke kantoorvilla beschikbaar op een zichtlocatie aan de drukke doorgaande Kruisweg in Hoofddorp. De Kruisweg in Hoofddorp vormt de verbinding tussen het Airport Business Park ‘De Hoek’, de op- en afritten van de Rijksweg A4 en A5 en het centrum van Hoofddorp waardoor dagelijks duizenden automobilisten de kantoorvilla passeren. De kantoorvilla is in 1940 gebouwd en in 2020 voor het laatst volledig gerenoveerd en naar de huidige standaarden aangepast. Inmiddels zijn de daken, wanden en vloeren geïsoleerd en is er een volledig nieuwe verwarmingsinstallatie geïnstalleerd met nieuwe CV - combiketel.

Door haar ligging en indeling is de kantoorvilla uitermate geschikt voor bedrijven actief in de zakelijke, publieke of maatschappelijke dienstverlening en door haar uitstraling is de kantoorvilla het een visitekaartje voor haar gebruiker.

Metrages

Begane grond: circa. 67 m2 BVO

Eerste verdieping: circa. 45 m2 BVO

Zolder: circa. 28 m2 BVO

Bespreekbaar is bovenste verdieping op te waarderen naar kantoorruimten door plaatsing van Velux dakramen.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over deze kantoorvilla ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Kruisweg 873 in Hoofddorp aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Indeling

De kantoorvilla betreedt u via de entree welke uit komt in de vestibule waar de vaste trapopgang en het toilet zich bevinden. Op de begane grond zijn er drie kantoorkamers, waarvan twee kantoorkamers zijn voorzien van inbouwkasten, pantry, CV - ruimte en een trap naar de kelderruimte.

De eerste verdieping van de kantoorvilla bereikt u via de vaste trap en bestaat uit de overloop met opbergkast, drie kantoorkamers waarvan twee kantoorkamers zijn voorzien van een inbouwkast en één van een klein balkon, een badkamer met toilet, douche en wastafel en een vaste trapopgang naar de zolder. De zolder is momenteel opgesplitst in drie ruimten welke uitermate geschikt zijn voor archief of opslag van goederen.

Parkeren

Op het buitenterrein aan de voorzijde zijn 4 privé parkeerplaatsen beschikbaar voor de huurder van de kantoorvilla.

Bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2.0 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ en dienstverlenende bedrijven toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Ligging en bereikbaarheid

De kantoorvilla is gelegen aan de Kruisweg die zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Op enkele minuten rijden liggen de Rijkswegen A4, A5 en A9, richting Schiphol, Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam. De gehele Randstad is per auto uitstekend bereikbaar. Ook middels openbaar vervoer is het object prima bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 700 meter afstand. En het station van Hoofddorp op nog geen 10 minuten loopafstand.

Voorzieningen

- Garderobe
- Hardhouten kozijnen
- Dubbele beglazing
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Laminaatvloer
- Pantry voorzien van fornuis en koelkast
- Stucwerkwanden
- Stucwerkplafonds
- Toiletruimten
- Nieuwe verwarmingsinstallatie met wandradiatoren en een CV - Ketel
- Zonwering
- Verlichting
- Badkamer met douche

Huurcondities

Huurprijs: € 2.450,- per maand excl. BTW.
Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.
Servicekosten: Niet van toepassing, de kantoorvilla beschikt over zelfstandige meters.
Aanvaarding: In overleg.
Opzegtermijn: 6 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorvilla? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Kruisweg 873 in Hoofddorp aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van de kantoorvilla inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Hoofddorp, Kruisweg
Adres:
Kruisweg 873
Postcode:
2132 CA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
2450 /m
Bouwjaar:
1925

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Hoofddorp
Prijs:
€ 2450 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio