Bedrijfsruimte

1901 RV Castricum (Castricum, NH) (246x bekeken)

Omschrijving
Multifunctioneel bedrijfspand met riante bovenwoning te koop op bedrijventerrein “Castricum Werf” in Castricum. Dit hoogwaardig afgewerkte bedrijfspand is in 1995 gebouwd, is volledig geïsoleerd en en heeft een bouwhoogte van circa. 8 meter. Door deze ruime hoogte is er een verdiepingsvloer in het bedrijfspand gemaakt voor de luxe bedrijfswoning, recreatieruimte en dakterras.

Het pand ligt op een kleinschalig industrieterrein met uitzicht op een woonwijk. Het grootste winkelcentrum van de gemeente is met de auto in 5 minuten te bereiken én het strand binnen 10 minuten. Daarnaast zijn het openbaar vervoer, het centrum van Castricum en het bos op korte loopafstand gelegen.

Metrages:

Begane grond:

Bedrijfsruimte: circa. 225 m2 BVO

Kantoor- kantineruimte: circa. 70 m2 BVO (inclusief sanitaire voorzieningen en entree)

1e verdieping:

Bovenwoning: circa. 120 m2 BVO

Recreatieruimte: circa. 120 m2 BVO

Dakterras: circa. 50 m2 BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over het bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Castricummer Werf 67 & 67 A in Castricum aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’ toegestaan en productie gebonden detailhandel toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Parkeren

Aan de voorzijde van het pand zijn 3 privé parkeerplaatsen beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving volop aanwezig.

Indeling

De bedrijfsruimte beslaat de gehele begane grond en is voorzien van een monoliet afgewerkte betonvloer en grote overheaddeur met naastgelegen aparte loopdeur. Op de begane grond zijn eveneens een fraai kantoor met aansluitend gesitueerde kantine en toiletruimte. Achter de kantine bevindt zich onder de trap naar boven ook nog een klein magazijn.

De eerste verdieping is via twee vaste trapopgangen te bereiken. Op de eerste verdieping bevindt zich een fraai afgewerkte bovenwoning met grote woonkamer volledig voorzien van elektrische externe zonwering en open keuken. De bovenwoning is verder voorzien van een bijkeuken met Remeha combiketel en witwasaansluitingen en een moderne badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel. Het hangende toilet is in een aparte ruimte gevestigd. De badkamer en het toilet zijn beide voorzien van vloerverwarming. De bovenwoning heeft verder drie slaapkamers en een grote recreatieruimte. De recreatieruimte is voorzien van een lichtstraat, twee extra hangende toiletten, professionele geluidsinstallatie en complete verlichtingsinstallatie.

Het dakterras is bereikbaar vanuit de bovenwoning en de recreatieruimte en is voorzien van een grote elektrische zonwering.

Koopcondities

Vraagprijs: € 495.000,- k.k.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

BTW: In overleg kan er geopteerd worden voor een belaste levering.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Castricummer Werf 67 & 67 A in Castricum aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Castricum, Castricummer Werf
Adres:
Castricummer Werf 67 & 67 A
Postcode:
1901 RV
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
495000 k.k.
Bouwjaar:
1995

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Castricum
Prijs:
€ 495000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio