Kantoorruimte bedrijventerrein

3079 DN Rotterdam (Rotterdam, ZH) (344x bekeken)

Omschrijving
Multifunctioneel bedrijfspand met kantoorruimte beschikbaar aan de Stolwijkstraat 82 in Rotterdam. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Metrages (BVO)

Kantoorruimte: circa. 280 m2 BVO (deelverhuur mogelijk vanaf: circa. 140 m2 BVO)

Voor meer informatie omtrent de verschillende huurmogelijkheden en de actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Stolwijkstraat 82 in Rotterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Hordijk-oost in Rotterdam. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de A15 bevinden zich op 5 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de A29, A16 en de A38.

Ook met het openbaar vervoer is het bedrijfspand goed bereikbaar. Er zijn namelijk meerdere bushaltes en een NS - station in de directe omgeving aanwezig.

Parkeren

Het buitenterrein biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. In de directe omgeving zijn bovendien extra parkeermogelijkheden aanwezig.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Airconditioning
• Garderobe
• Glasvezel op terrein aanwezig
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
• Internet- en telefonieaansluiting
• Kamerindeling
• Kantine
• Lamellen
• Pantry
• Scheidingswanden
• Serverruimte
• Stucwerkwanden
• Systeemplafond met inbouwverlichting
• Toiletruimtes
• Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 65,- per m2 per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Stolwijkstraat 82 in Rotterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Rotterdam, Stolwijkstraat
Adres:
Stolwijkstraat 82
Postcode:
3079 DN
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
65 /m²/j

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Rotterdam
Prijs:
€ 65 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio