Beleggingspand, Emmeloord

8302 EG Emmeloord (Noordoostpolder, FL) (258x bekeken)

Omschrijving

Representatief winkelpand en een drietal (boven)woningen, van respectievelijk BVO 464 m² en circa 241 m², gelegen in de Lange Nering midden in de hoofdwinkelstraat op A1 locatie in het centrum van Emmeloord. 

Het geheel maakt  geen onderdeel uit van een Vereniging van pand eigenaren. Het wordt alleen in zijn geheel aangeboden en verkocht. 

In de nabije omgeving is een grote diversiteit aan winkels gevestigd zoals onder andere Only, Hema, Bakker Bart en Ici Paris XL alsmede Intertoys, D-Reizen, Op = Op Voordeelshop, Specsavers. Xenos, Jumbo e.a.

Het winkelcentrum van Emmeloord is de laatste jaren geheel gerenoveerd, waardoor het centrum een moderne uitstraling heeft gekregen. Steeds meer mensen van buiten de Noordoostpolder komen naar Emmeloord om te winkelen. 

Door parallelweg, die langs het winkelgebied loopt, is de winkel uitstekend bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op korte afstand van de winkel aanwezig. 

Aan- en afvoer van goederen is goed mogelijk via de achterzijde van de winkel.

Onderhoud
De winkelruimte verkeert in goede staat van onderhoud en er is gebruik gemaakt van onderhoudsarme materialen. De woningen worden gekwalificeerd als matig. Keuken- en sanitair is gedateerd te noemen en houtwerk/ kozijnen zijn aan vervanging toe.  

Wel is er een samenwerking met andere pandeigenaren t.a.v. het onderhoud van de luifel en het schilderwerk van de luifel (voorzijde pand).

Bestemmingsplan
Emmeloord Centum (herziening 2010) planstatus: vastgesteld 2011-04-28.
Identificatie: NL.IMRO.0171.BP00515-VS01
Type plan: bestemmingsplan
Naam overheid: gemeente Noordoostpolder
Ondergrond: ondergrond.dgn
IMRO-versie: IMRO2008

Bereikbaarheid
Het centrum van Emmeloord kunt u op een eenvoudige manier bereiken met de auto vanuit alle richtingen. Het centrum is tevens uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn directe busverbindingen aanwezig die het centrum met de rest van de stad verbinden. Het busstation is op ca. 150 meter gelegen. In de nabije omgeving op loopafstand voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Op de Deel en een parkeerterrein tussen de Korte Achterzijde en Lande Dreef kan een bezoeker van de Lange Nering de auto parkeren. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Emmeloord
Adres:
Lange Nering 98-100, 98A, 98B & 100A
Postcode:
8302 EG
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
830000.00

k.k.

Bouwjaar:
1960

Soort:
Overige
Plaats:
Emmeloord
Prijs:
€ 830000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio