Beleggingspand, Dordrecht

3311 TV Dordrecht (Dordrecht, ZH) (362x bekeken)

Omschrijving

Onder Barokarchitectuur gebouwd karakterstiek kantoorpand van in totaal circa 900 m², grotendeels verhuurd en gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Dordrecht. De verhuurde kantoorruimten variëren in grootte van 22,5 m² tot 250 m² en er zijn tevens drie woningen op de bovenste verdieping gelegen, tevens verhuurd met huurprijzen van € 740,- tot € 1.040,- per maand. 

Dit karateristieke pand betreft een Rijksmonument, is gebouwd in 1725 en betreft een voormalig Leprooshuis. Goed bereikbaar middels auto en openbaar vervoer (bushalte Begijnhof is om de hoek gelegen). Op korte afstand van het Centraal Station en de diverse winkelvoorzieningen. 

Voorzien van een betonnen begane grond vloer en houten verdiepingsvloeren. Verder volledig voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en een cv-combiketel ten behoeve van de verwarming en warmwatervoorziening. 

Op eigen terrein zijn er tien parkeerplaatsen beschikbaar en langs de openbare weg zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen beschikbaar. Op loopafstand is een betaalde parkeergarage de Drievriendenhof gelegen.

Het bestemmingsplan "Historische Binnenstad" is op het object van toepassing, heeft als enkelbestemming "Centrum" en de gebruiksmogelijkheden zijn detailhandel, dienstverlening, horeca-1, horeca-2, kantoor, atelier, wonen, maatschappelijk, bedrijf, cultuur en ontspanning, parkeren en stalling. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Kantoorruimte
Ligging:
Dordrecht
Adres:
Vest 161 & Vriesestraat 115-119
Postcode:
3311 TV
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1650000.00

k.k.

Bouwjaar:
1725

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Dordrecht
Prijs:
€ 1650000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio