Kantoorruimte

4613 DP Bergen op Zoom (Bergen op Zoom, NB) (336x bekeken)

Omschrijving
In Bergen op Zoom kunnen wij u te huur aanbieden de laatste zeer representatieve kantoorruimte, met eigen parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het gebouw heeft op de begane grond een zelfstandige entree met trappenhuis en panoramalift.

Op de begane grond is een notariskantoor gevestigd. In het naastgelegen kantoorgedeelte was een architectenbureau gevestigd.

Op de 1e verdieping zijn totaal ca 480 m2 kantoorruimtes aanwezig. Hiervan is nog 1 mooie kantoorunit beschikbaar van ca 26 m2. Huurder kan gebruik maken van diverse algemene ruimtes in gezamenlijk gebruik met de medehuurders, een bedrijfsartsenpraktijk, financieel adviseur en een internationaal verkoopkantoor voor speciale hijswerktuigen.

Het pand beschikt over een eigen gratis parkeervoorziening, waarvan er 2 plaatsen gereserveerd zijn voor u als huurder. In de directe omgeving liggen tevens diverse openbare parkeerplaatsen.

Alle ruimtes zijn zeer representatief ingericht en afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk en systeemplafonds met inbouwarmaturen. Het pand beschikt over een airco- en alarminstallatie, internet en telefonieaansluitingen. Meubilair exclusief.

Binnenkort komt ook de naastgelegen 2e verdieping in de verhuur, groot ca 220 m2 VVO, tegen een huurprijs van € 2.660,= per m2 per maand exclusief servicekosten en BTW.

Ook dit gebouw heeft op de begane grond een zelfstandige entree met trappenhuis en representatieve lift. Vraag alvast vrijblijvend naar de mogelijkheden.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Dahliastraat 94 in Bergen op Zoom aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Indeling:

Begane grond:
- entreepartij met trappenhuis 1.1
- voorruimte met panoramalift naar verdieping 1.2
- eigen parking met 5 eigen parkeerplaatsen

Verdieping 1:
- hal/receptie 1.3: centrale ontvangstbalie/ receptie met wachtruimte
- gangen 1.4 en 1.24
- diverse kantoorruimtes 1.6 t/m 1.9
- dames- en herentoilet 1.12 t/m 1.14.
- pantry 1.15
- technische ruimte 1.20

Opleveringsniveau:
Inrichting: alle ruimtes zijn zeer representatief ingericht en afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk en systeemplafonds met inbouwarmaturen. Het pand beschikt over een airco- en alarminstallatie, internet en telefonieaansluitingen
Meubilair exclusief.

Parkeren:
Het pand beschikt over een eigen gratis parkeervoorziening, waarvan 2 plaatsen gereserveerd zijn voor u als huurder. In de directe omgeving liggen tevens diverse openbare parkeerplaatsen.


Reclameaanduidingen:
Op de gevel is naamsvermelding van huurder, uit te voeren als bestaand en op eigen kosten toegestaan.

Bestemming:

Het pand heeft een bestemming kantoren. Voor meer informatie omtrent het actuele bestemmingsplan kunt u terecht op Ruimtelijkeplannen.nl

Ligging/bereikbaarheid:

Per auto:
Goed. Het kantoorgebouw ligt direct nabij de randweg Noord, waardoor een snelle ontsluiting mogelijk is naar de A4 en A58. Het centrum van Bergen op Zoom bevindt zich op loop/fiets-afstand.

Per openbaar vervoer:
De locatie is ook prima bereikbaar met bus- en treinverkeer. Op loopafstand zijn bushaltes aanwezig

Huurcondities:

OMSCHRIJVING: 1 kantoorruimte op de 1e verdieping, bereikbaar per trap en lift. Gezamenlijk gebruik van lift, hal/receptie, technische ruimte, pantry en toiletgroep.
HUURPRIJS: € 550,- per maand exclusief BTW.
In deze prijs zijn de servicekosten inbegrepen, waaronder het verbruik van verwarming, airco, gas, water, licht en internet, schoonmaakkosten, afvalverwerking, onderhoud technische installaties, OZB gebruikersdeel, alarminstallatie en klein onderhoud. De huurpenningen en servicekosten worden bij vooruitbetaling per maand voldaan.
BESCHIKBAAR: per direct
HUURPERIODE: bij voorkeur meerjarig
OPZEGTERMIJN: 6 maanden

Voor nadere informatie kunt u terecht bij Peter de Kok van ONZE Vastgoedpartner op 06 21110343 of bij de Online makelaar


Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Dahliastraat 94 in Bergen op Zoom aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.
Peter de Kok van ONZE Vastgoedpartner op 06 21110343


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Bergen op zoom, Dahliastraat
Adres:
Dahliastraat 94
Postcode:
4613 DP
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
550 /m

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Bergen op Zoom
Prijs:
€ 550 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio