Kantoorruimte

3821 AL Amersfoort (Amersfoort, U) (186x bekeken)

Omschrijving
Modern kantoorpand beschikbaar aan de Databankweg 6c te Amersfoort. Het kantoorpand is reeds gerenoveerd en is uitstekend geschikt voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Deze locatie beschikt als enige op dit bedrijfsterrein over een super snelle glasvezelverbinding (100 mb uploadsnelheid en 100 mb downloadsnelheid).

Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen. Het is van groot belang dat de uitstraling ook in de toekomst behouden blijft.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 117 m2 BVO
Eerste verdieping: circa. 115 m2 BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Databankweg 6 C in Amersfoort aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Indeling

Het kantoorpand bestaat uit twee bouwlagen met op de begane grond een moderne kantoorunit, entree, betegelde toiletruimte en doorgang naar de kantineruimte met elektrische overheaddeur. De 1e verdieping is te bereiken middels een vaste trap in de entree en bestaat uit een meerdere kantoor- en vergaderruimten en pantry.

Parkeren

Op het volledig verharde buitenterrein zijn in overleg 5 privé parkeerplaatsen beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is in de directe omgeving voldoende aanwezig.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein de Hoef in Amersfoort en wordt omringd door meerdere MKB- Bedrijven waaronder de Sligro, DHL, Mediq en Dr. Oetker. Vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de A1 (Amsterdam – Apeldoorn), A28 (Utrecht – Groningen) en de diverse uitvalswegen naar omringende dorpen en steden is het kantoorpand bovendien goed bereikbaar.

Ook middels openbaar vervoer is het pand uitstekend bereikbaar, het NS- station Amersfoort Schothorst ligt op slechts 1 kilometer afstand.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn de voor ''Bedrijventerrein 4’’ aangewezen gronden bestemd voor kantoren. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

- Glasvezel verbinding
- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Camerabeveiliging
- CV- installatie
- Dauerluftung
- Deels laminaat
- Garderobe
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Inbouwverlichting
- Internet- en telefonieaansluiting
- Led verlichting
- Mechanische ventilatie
- Pantry voorzien van vaatwasser, koelkast en combi-oven
- Systeemplafond
- Te openen ramen
- Toiletruimte
- Vloerbedekking deels
- Overheaddeur
- Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: € 1.750,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: € 150,- per maand excl. BTW (internet abonnement kan worden overgenomen).

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Databankweg 6 C in Amersfoort aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Amersfoort, Databankweg
Adres:
Databankweg 6 C
Postcode:
3821 AL
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1750 /m
Bouwjaar:
1999

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amersfoort
Prijs:
€ 1750 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio