Kantoorruimte

7311 AK Apeldoorn (Apeldoorn, GL) (181x bekeken)

Omschrijving
Statige kantoorvilla beschikbaar op een toplocatie midden in het centrum van Apeldoorn. Dit karakteristieke pand dateert uit 1880 en bevat nog veel authentieke elementen en is een absoluut visitekaartje voor haar gebruiker.
De Paslaan is een historische laan in Apeldoorn, met aan weerszijden monumentale gebouwen. De ligging is erg gunstig: dichtbij een van de belangrijkste uitvalswegen van Apeldoorn en op 5 minuten lopen van het hart van de stad en het mooie Oranjepark.

Metrage (BVO)

Totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van circa 775 m2 BVO verdeeld over 3 verdiepingen.

In samenspraak met de beheerder is het ook mogelijk om het pand op te splitsen in twee gedeelten en hiervan één gedeelte te huren. Meer informatie omtrent de mogelijkheden neem contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over deze kantoorvilla ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Paslaan 8-10 in Apeldoorn aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

De kantoorvilla beschikt over een ruime parkeerplaats met 22 parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan

Volgens het huidige bestemmingsplan is er sprake van een wonen bestemming en zijn de gronden bestemd voor wonen en kantoorruimte.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

Het kantoorpand wordt opgeleverd in de huidige staat, voorzien van;
• Airconditioning
• Buitenzonwering
• CV gekoppeld aan radiatoren
• Pantry’s
• Toiletten

Koop: In overleg met de beheerder is het pand in overleg ook te koop.

Huurcondities

Huurprijs: € 120,- per m2 per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoovilla? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Paslaan 8-10 in Apeldoorn aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van de kantoorvilla inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Apeldoorn, Paslaan
Adres:
Paslaan 8
Postcode:
7311 AK
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
120 /m²/j
Bouwjaar:
1920

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Apeldoorn
Prijs:
€ 120 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio