Beleggingspand, Twello

7391 GN Twello (Voorst, GL) (56x bekeken)

Omschrijving

Dit object betreft een multi-tenant gebouw met negen huurders, gelegen op een perfecte centrumlocatie in het hart van Twello.

Het object is verhuurd aan negen gedegen huurders waaronder Rabobank, sportschool ATF en La Joy, Fashion & Living met een goede betalingsmoraal. Het gehele object is voorzien van energielabel A. 

Het geheel is in 2001 in opdracht van de Rabobank gebouwd, waarbij is gekozen voor een luxe en degelijke bouwuitvoering.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Centrum-1' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, dienstverlening, kantoren maatschappelijke voorzieningen, horeca tot en met categorie 3, sportvoorzieningen, bedrijfswoningen en wonen (uitsluitend op de verdieping) toegestaan.

Het pand ligt op de meest prominente locatie in het centrum van Twello. De Dorpsstraat 24-26 is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De autosnelweg A1, welke een route vormt van Amsterdam tot aan de grens met Duitsland, ligt op slechts 6 minuten rijafstand. Het Centraal Station van Twello ligt op 350 meter loopafstand.

Het winkelcentrum bevat diverse landelijke winkelketens waaronder de Albert Heijn, Aldi, Hema, Kruidvat en Blokker. Daarnaast biedt het centrum een ruim aanbod aan eetgelegenheden. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom het pand en parkeren in het centrum is gratis, wat het winkelcentrum van Twello zeer aantrekkelijk maakt voor mensen in de nabije omgeving. Verder staat iedere vrijdagmiddag de Twellose weekmarkt op het Marktplein, welke veel bezoekers trekt en zorgt voor een gezellige sfeer. Het centrum van Twello is levendig en het jaarlijkse Klompenfeest trekt inmiddels zo'n 100.000 fans.
Kenmerken
Soort:
Bedrijfspand, Beleggingspand
Ligging:
Twello
Adres:
Dorpstraat 24-26
Postcode:
7391 GN
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
2995000.00

k.k.

Bouwjaar:
2001

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Twello
Prijs:
€ 2995000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio