Beleggingspand, Maastricht

6211 JH Maastricht (Maastricht, L) (1180x bekeken)

Omschrijving

Monumentaal studentenpand aan de Grote Looiersstraat 19. Het pand telt in totaal 17 kamers. De Grote Looiersstraat is gevestigd in de wijk Jekerkwartier. Het westelijke deel van de wijk is vooral bekend als studentenwijk. Hier is dan ook een grote diversiteit aan voorzieningen te vinden, zoals cafés, restaurants en een aantal instellingen van de Universiteit en Zuyd Hogeschool.

De kamers zijn ingericht met een bed, kast, tafel en stoelen. Er is ook een eigen wastafel in de kamer. Andere gedeelte voorzieningen zijn meerdere douches en toiletten die worden gedeeld met in totaal 8 huurders per verdieping. Op de bovenste verdieping vindt u een wasruimte met meerdere wasmachines.

Huis met een brede lijstgevel in de trant der zgn. Maaslandse renaissance met profiellijsten, horizontale banden en hoekblokken van natuursteen. Vensterkruisen en middenstijlen uitgebroken. Hoofdgestel afgekapt. In het midden een rondbogige koetspoort in een omlijsting van Naamse steen met blokwerk en verdiepte panelen.
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand
Ligging:
Maastricht
Adres:
Grote Looiersstraat 19
Postcode:
6211 JH
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
2750000.00

k.k.

Bouwjaar:
1771

Soort:
Beleggingspand
Plaats:
Maastricht
Prijs:
€ 2750000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio