Beleggingspand, Gorinchem

4201 HD Gorinchem (Gorinchem, ZH) (578x bekeken)

Omschrijving

Deze commerciële ruimte, gelegen in het autovrije centrum van Gorinchem, is als nieuw kantoor opgeleverd. Het pand, met een grootte van circa 120 m2, is gelegen aan de Westwagenstraat. Aan deze straat zitten verschillende landelijk opererende winkelketens zoals VERO MODA, vanHaren, KPN, HEMA en de SNS Bank. Daarnaast bevinden zich in de directe omgeving ook nog diverse lokale ondernemers. De Westwagenstraat is een drukke straat binnen het bruisende centrum van de historische binnenstad.

Het pand heeft een gunstige ligging. De aanwezigheid van de snelwegen A15 en A27 maakt dat Gorinchem beschikt over een goed te bereiken centrum. Binnen een aantal minuten loopafstand bevinden zich een aantal parkeergarages. Daarnaast is het station Gorinchem te voet binnen 10 minuten te bereiken, de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 200 meter afstand van het pand. Momenteel beschikt het perceel over de bestemming ‘Centrum-1’ uit het bestemmingsplan ‘Binnenstad en omstreken’. Daarmee zijn onder andere detailhandel, horeca en dienstverlening toegestaan in het pand.

De huidige huurder is RAAAK personeel. RAAAK is een uitzendbureau met meerdere vestigingen verspreid door Zuid-Holland, Noord-Brabant en Noord-Holland. Het huidige huurcontract loopt tot 1 juni 2020, aan dit contract zit een kale huurprijs van € 1.750,- per maand / € 21.000,- per jaar verbonden, deze is nog te vermeerderen met de btw. Deze huurinkomsten gaan gepaard met een factor van 11,2 en een bruto aanvangsrendement van 8,9%. 

Het winkelpand verkeert in goede staat en is voorzien van:

  • Alle wanden volgens tekening;
  • Een nieuwe voorpui;
  • Elektra;
  • Plafond met dubbel gips, incl. isolatie, en dichtgezette naden;
  • Cv-installatie;
  • Glad gestuukte wanden;
  • Nieuwe smeervloer;
  • Toilet, afgewerkt met tegels en sanitair;
  • Pantry met spoelbak, warm en koud water.Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Winkelruimte
Ligging:
Gorinchem
Adres:
Westwagenstraat 15
Postcode:
4201 HD
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
225000.00

k.k.

Bouwjaar:
1950

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Gorinchem
Prijs:
€ 225000.00 …
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio