Beleggingspand, Amsterdam

1073 EN Amsterdam (Amsterdam, NH) (16x bekeken)

Omschrijving

Geheel pand van in totaal 251,35 m² G.O., verdeeld over een winkelruimte en vier woonlagen te Amsterdam Zuid, om de hoek van de Ceintuurbaan in de Pijp. Op de begane grond is een tuin en op de bovenste verdieping is een afgewerkt dakterras aanwezig. 

Dit object is gebouwd in de laatste jaren van de 19e eeuw en is gelegen in één van de belangrijkste straten van De Pijp. De Van Woustraat kenmerkt zich door de centrale ligging ten opzichte van het Centrum en andere delen van Amsterdam. Gelegen nabij vele winkels, gezellige horeca, en de Albert Cuypmarkt.

Het appartement op de eerste verdieping is in matige staat. De drie bovenste appartementen zijn hoogwaardig gerenoveerd in 2018. Het object is niet gesplitst in appartementsrechten.

Het object is zowel met de auto als met het OV goed bereikbaar. Tram 3 en 4 stoppen om de hoek. Amsterdam Centraal is per fiets binnen vijftien minuten bereikbaar. De A10 is per auto binnen zes minuten te bereiken. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'De Pijp 2018' met bestemming 'Gemengd - 2' en functieaanduiding 'horeca van categorie 4' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, (ambachtelijk) bedrijf, horeca van categorie 4 en wonen toegestaan. 

Voor gedetailleerde informatie met betrekking tot deze propositie kunt u contact opnemen met ons kantoor. 
Kenmerken
Soort:
Beleggingspand, Overige
Ligging:
Amsterdam
Adres:
Van Woustraat 87-H, 87-I, 87-II, 87-III & 87-IV
Postcode:
1073 EN
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
1650000.00

k.k.


Soort:
Overige
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 1650000.00…
Meer informatie via
Beleggingspanden.nl


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio