Kantoorruimte

4816 KC Breda (Breda, NB) (31x bekeken)

Omschrijving
Moderne kantoorunit met bedrijfsruimte beschikbaar voor verhuur op het kleinschalige bedrijventerrein 'De Druivenstraat' in Breda. Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van deze unit.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt deze unit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Het is van groot belang dat de uitstraling ook in de toekomst behouden blijft. Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen.

Metrages

Begane grond: circa. 75 m² kantoorruimte (inclusief circa. 20 m² bedrijfsruimte)
1e verdieping: circa. 75 m² kantoorruimte

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorunit ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Oosterhoutseweg 89 in Breda aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================


Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie III. Detailhandel is niet toegestaan (behoudens vrijstelling). Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren

Rondom de kantoorunit zijn vier privé parkeerplaatsen beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Voorzieningen
• Airconditioning
• Garderobe
• Systeemplafond
• Inbouwverlichting
• Internetaansluitingen
• Telefonieaansluitingen
• Kabelgoten
• Kunststofkozijnen met dubbele beglazing

Voorzieningen

• Airconditioning
• Garderobe
• Systeemplafond
• Inbouwverlichting
• Internet- en telefonieaansluitingen
• Kabelgoten
• Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en te openen ramen
• Serverruimte
• Pantry
• Stucwerkwanden

Ligging en bereikbaarheid

De kantoorunit is gelegen op bedrijventerrein 'De Druivenstraat' in Breda. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door haar variatie van lokale en nationaal bedrijven en haar uitstekende bereikbaarheid middels de diverse uitvalswegen naar het centrum van Breda, de omringende gemeenten en de op- en afritten van de A16 (Breda- Rotterdam) en de A27 (Utrecht – Breda).

Huurcondities

Huurprijs: € 1.175,- per maand excl. BTW

Servicekosten: €75,- per maand excl. BTW

Aanvaarding: per april 2020

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Oosterhoutseweg 89 in Breda aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Breda, Oosterhoutseweg
Adres:
Oosterhoutseweg 89
Postcode:
4816 KC
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1175 /m
Bouwjaar:
2007

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Breda
Prijs:
€ 1175 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio