Bedrijfsruimte

2132 PV Hoofddorp (Haarlemmermeer, NH) (259x bekeken)

Omschrijving
Een moderne bedrijfsunit met kantoor-/showroom ruimte beschikbaar op bedrijventerrein de President in Hoofddorp. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt deze unit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen.

Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van deze unit. Het is van groot belang dat de uitstraling ook in de toekomst behouden blijft.

Metrages

Bedrijfsruimte: circa. 120 m2 BVO
Kantoor/ showroom: circa. 120 m2 BVO

Huurprijs: €2.100,- per maand excl. BTW en servicekosten

De eerste etage is zowel voor kantoor als showroomruimte geschikt.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfsunit met kantoor-/showroom ruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Willem Brocadesdreef 200 in Hoofddorp aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

bij de bedrijfsunit zijn 6 privé parkeerplaatsen beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Ligging en bereikbaarheid

Bedrijventerrein de President ligt strategisch ten opzichte van het landelijk wegennet. De Rijksweg A4 is binnen enkele minuten te bereiken via de Van Heuven Goedhartlaan en de Kruisweg (N201). De zuidelijke toegang is te bereiken via de Hoofdweg-Oostzijde en de Leimuiderweg (N207).

Door de aanwezigheid van het NS-station Hoofddorp en de vrije busbaan van de Zuidtangent is het gebied ook met het openbaar vervoer goed ontsloten.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie 3. Detailhandel is niet toegestaan (behoudens vrijstelling).

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.


Opleveringsniveau bedrijfsunit

• Alarminstallatie
• Betonvloer
• Brandpreventiemiddelen
• Gasheater
• Krachtstroom
• Tl - verlichting
• Alarminstallatie
• Glasvezel aansluitingen
• Internet - en telefonieaansluiting
• Ledverlichting
• Pantry
• Stucwerkwanden
• tegelvloeren
• Toiletruimte
• Vloerverwarming

Huurprijzen

Huurprijs: € 2.100,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Overige huurcondities

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader overeen te komen.
Opzegtermijn: 3 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsunit met kantoor/ showroomruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Willem Brocadesdreef 200 in Hoofddorp aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Hoofddorp, Willem Brocadesdreef
Adres:
Willem Brocadesdreef 200
Postcode:
2132 PV
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
2100 /m
Bouwjaar:
2008

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Hoofddorp
Prijs:
€ 2100 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio