Bedrijfsruimte

5151 RR Drunen (Heusden, NB) (77x bekeken)

Omschrijving
Te Koop: Bedrijfsruimte met grote luxe woning

Bent u een ondernemer die wonen en werken wil combineren in Drunen? Dan is dit pand aan de Kasteeldreef 33 absoluut iets voor u! De bedrijfswoning is gelegen in een zeer rustige buurt, direct aan de bosrand, waardoor u hier ook écht in rust kunt wonen en werken.

Metrages

Bedrijfsruimte: circa 200 m² BVO

Woonoppervlakte: circa 172 m² BVO

Royale oprit: circa. 175 m² BVO

Het betreft twee kadastrale percelen (1346 en 1548) van in totaal circa. 1224 m2

Koopprijs: €695.000 ,- k.k.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met luxe woning ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Kasteeldreef 33 in Drunen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================


Indeling bedrijfsruimte

De bedrijfsruimte is te bereiken via de royale oprit, direct gelegen naast het huis.

De ruimte aan de voorzijde is opgedeeld in twee ruimtes, de eerste ruimte is een kleinere ruimte en kan gebruikt worden als ontvangst, de tweede ruimte is een grotere ruimte met een overheaddeur, werkvloer en krachtstroom. Een centraal gelegen keuken en toilet.

Het achterste gedeelte van de bedrijfsruimte betreft een ruime opslagruimte voor het stallen van een caravan of gewoon als opslag voor het bedrijf. Daarnaast bevindt zich ook nog een grote ingebouwde koelcel.

Met een vaste trapopgang naar boven bevindt zich de grote zolder. De zolder loopt over de gehele lengte van de bedrijfsruimte, deze biedt tevens uitstekende opbergruimte.

Parkeren

Door de royale oprit zijn er privé parkeerplaatsen aanwezige voor meerdere auto's op eigen terrein. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de directe omgeving.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het een “gemengde” bestemming en zijn de volgende bedrijven toegestaan.

• Galerie
• Dienstverlening
• Kantoren
• Maatschappelijke voorzieningen

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden

Indeling bedrijfswoning

Begane grond

Ruime, riant aangelegde voortuin met voetpad naar voordeur. Binnenkomst in een halpartij met trapopgang, vide en dakkapel. Links van de hal is een toiletruimte met fontein en een garderobe. Via deze hal is de eerste slaapkamer (momenteel in gebruik als kantoorruimte) van het huis te bereiken.

Vanuit de hal betreedt men de ruime eetkamer met een schuifpui richting de tuin gelegen op het zuiden. De eetkamer loopt over in een lichte, ruime woonkamer met open haard. Aan de andere zijde van de eetkamer vindt u een riante woonkeuken. De keuken met landelijke uitstraling is voorzien van inbouwapparatuur, te weten Lacange fornuis, vaatwasser, twee ovens, koelkast, en een terazzo aanrechtblad. Grenzend aan de keuken is een bijkeuken met inbouwkasten, ruimte voor wasmachine, droger en een kleine badkamer met douche, toilet en fontein. Daarnaast is er grenzend aan de keuken een ruime voorraadruimte.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is bereikbaar middels een statige en fijne trappartij die over gaat in een ruime overloop. Aan de rechterzijde zijn twee, nagenoeg identieke, ruime slaapkamers gelegen. Via de overloop bereikt u een ruime badkamer (met douche en ligbad), een apart toilet en nog twee slaapkamers, waarvan één voorzien van een wastafel. De gehele eerste verdieping (met uitzondering van de badkamer en toilet) is voorzien van tapijt wat een warme uitstraling geeft.

Tweede Verdieping

De zolderverdieping is te bereiken middels een vaste trap. De zolder beschikt over één slaapkamer en er zijn mogelijkheden voor het construeren van een 7e slaapkamer. Daarnaast heeft de zolder zeer royale bergingsmogelijkheden. Opstelling c.v.-ketel, 2012, is hier bereikbaar.

Tuin

Aan het huis grenst een prachtige, privacy biedende, goed onderhouden tuin welke is aangelegd met (automatische) sproei installatie. De tuin heeft een ruim terras grenzend aan het woonhuis met een recent aangelegde ruime overkapping die ruimte biedt voor één of twee overdekte zithoeken. Halverwege de tuin is een tweede terras onder een grote boom die in de zomer verkoeling biedt. Achterin vindt u een (afgescheiden) vijver met aangelegd beekje. Grenzend hieraan ligt een prieel met zicht op de schitterende vijver.

Kadastrale gegevens

Gemeente: Drunen
Sectie: K
Nummer: 1346 en 1548
Grootte: 1224 m²

Koopcondities

Vraagprijs: € 695.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand met luxe woning? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Kasteeldreef 33 in Drunen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Drunen, Kasteeldreef
Adres:
Kasteeldreef 33
Postcode:
5151 RR
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
695000 k.k.
Bouwjaar:
1986

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Drunen
Prijs:
€ 695000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio