Winkelruimte winkelgebied stadscentrum

6411 LH Heerlen (Heerlen, L) (25x bekeken)

Omschrijving
Op prachtige zichtlocatie gelegen horeca-, winkel- of bedrijfsruimte van circa 220 m² VVO in het centrum van Heerlen.

De ruimte is gesitueerd in een karakteristiek hoekpand gelegen aan de drukke doorgaande Stationsstraat (recht tegen over het politiebureau van Heerlen) en de gezellige Oranje Nassaustraat, welke zich de laatste jaren steeds meer ontpopt als vestigingsplaats voor horecaondernemers.

De aangeboden horecaruimte bevindt zich op de begane grond van het pand en is compleet afgewerkt. De horecaruimte bedraagt 220 m2 VVO. Daarnaast beschikt de horecaruimte over een kelderruimte van circa 95 m2 (met een stahoogte van 1,94 m) en een kantoorruimte van 25 m2 gelegen op de eerste verdieping.
De horecaruimte is tevens voorzien van een zeer gunstig gelegen buitenterras van ca. 50 m2 gelegen aan de Oranje Nassaustraat.

De representatieve horecaruimte beschikt verder over een frontbreedte van ca. 19 meter aan de Oranje Nassaustraat en ca. 9 m aan de Stationsstraat.

De gemengde bestemming van het pand alsmede de ligging, maken de ruimte voor diverse doeleinden geschikt te weten:
Horeca (restaurant, cafetaria, ijs, café, bar, vis en dergelijken), verschillende typen detailhandel, maar ook dienstverlening zoals reisbureaus, advieskantoren (hypotheken, verzekeringen, vastgoedbemiddeling) en dergelijken.

Het object is als volgt ingedeeld:

Begane grond:

De horecaruimte van 220 m2 op de begane grond bestaat uit een keurig restaurantgedeelte met voldoende zitplaatsen, een mooie ruime bar en een goede onderhouden keuken inclusief bijbehorende apparatuur. Verder zijn de gescheiden heren- en damestoiletten, een invalidentoilet, twee afzonderlijke opslagruimtes en de opgang naar het kantoorgedeelte op de begane grond gesitueerd.

Ter plaatse van de spoelkeuken, gelegen aan de keuken, is een extra (nood)uitgang naar de stationsstraat aanwezig welke kan worden gebruikt voor toelevering- e/o afgifte van goederen/bestellingen. De kelderruimte van 95 m2, welke is voorzien van diverse opslagruimtes en koelcellen, is eveneens bereikbaar via de keuken.

Verdieping:
Via een vaste trap is op de verdieping een kantoorruimte met kitchenette van ca. 25 m2.

Kelderruimte:
Via de keuken bereikbaar.

Locatie:
Het object is gelegen in het kernwinkelgebied van Heerlen in de zeer dichte nabijheid van o.a. het NS station, de hoofdwinkelstraten van Heerlen (waaronder het Maankwartier, het Pancratiusplein, het Corio Center/Promenade) en het bus knooppunt. Kenmerkend is de hoge dichtheid van landelijk opererende ketens en de uitstekende lokale middenstand. Met de aanwezigheid van het politiebureau kan de locatie verder als zeer veilig omschreven worden.
Voorts wordt momenteel het nieuwe gemeentehuis in de omgeving (Geleenstraat) gerealiseerd en liggen het alom bekende Glaspaleis en een van de grootste en meest gerenommeerde stadschouwburgen van Nederland in de directe omgeving.

Bijzonderheden:

- Keukeninrichting en aanwezige bar zijn in de huurprijs inbegrepen;
- Koeling en vetafscheider in de kelder aanwezig;
- Geheel zelf in te richten horecaruimte;
- Toiletgroepen aanwezig (tevens gescheiden invalidentoilet);
- Buitenterras aanwezig van ca. 50 m2;
- De indeling kan in overleg aangepast worden na wens van huurder doch in overleg met verhuurder;
- Betaald parkeren in de omgeving;

Huurprijs:
€ 1.450,- excl. stookkosten. Let op: geen BTW van toepassing.

Service/Stookkosten:
(voorschot) stookkosten € 225,- per maand voor het gebruik van de (collectieve) verwarming en gasverbruik keuken.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

Huurtermijn:
In overleg.

Betalingstermijn:
Per maand.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur plus servicekosten (indien van toepassing). Geen BTW verschuldigd.

Aanvaarding:
Per direct/in overleg.

Gunning:
Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Goedkeuring:

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte, Overige
Ligging:
Heerlen, Oranje Nassaustraat
Adres:
Oranje Nassaustraat 12 - 40
Postcode:
6411 LH
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1450 /m
Bouwjaar:
1930

Soort:
Overige
Plaats:
Heerlen
Prijs:
€ 1450 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio