Kantoorruimte

1062 XD Amsterdam (Amsterdam, NH) (167x bekeken)

Omschrijving
Representatieve kantoorverdieping beschikbaar in het pand “De Coener” op een goed bereikbare zichtlocatie in Amsterdam. Het pand is reeds volledig gerenoveerd zowel van binnen als van buiten, waardoor De Coener hierdoor een aantrekkelijke uitstraling heeft gekregen.

Algemeen

Kantoorverdieping: circa. 989 m2

In samenspraak met de beheerder is het mogelijk om aan deelverhuur te doen vanaf 500m². Voor meer informatie omtrent de huurmogelijkheden neem contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorverdieping ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Overschiestraat 59 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Het kantoorpand beschikt over een eigen beveiligde parkeergarage met overdekte en onoverdekte parkeerplaatsen. Daarnaast bevindt zich tegenover het pand nog een parkeerterrein. Er kan per 71 m2 gehuurd kantoorruimte 1 parkeerplaats
gehuurd worden.

Ligging en bereikbaarheid

De oostzijde van het gebouw is vanaf de ringweg A10 zeer goed zichtbaar voor de vele automobilisten die dagelijks langsrijden. Dat maakt De Coener tot een zeer gewilde locatie. Als huurder is het mogelijk om op verschillende locaties op het dak uw reclame uiting te plaatsen.

Slotervaart is een levendig stadsdeel wat bekend staat om haar diversiteit van aanwezige bedrijven en haar uitstekende bereikbaarheid. Het pand is direct gelegen naast de A10 (ring Amsterdam) wat een directe verbinding heeft met de A1, A2, A4, A5 en de A8.

Ook middels openbaar vervoer is het object uitstekend te bereiken, de dichtstbijzijnde metro en bushalte ligt op slechts 5 minuten loopafstand.

Huurcondities

Huurprijs: €165 ,- per m2 v.v.o. per jaar excl. BTW
Parkeerplaats: €1.100,- per plaats per jaar excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: €34,- per m2 per jaar excl. BTW
Opzegtermijn: 12 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Overschiestraat 59 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Amsterdam, Overschiestraat
Adres:
Overschiestraat 59
Postcode:
1062 XD
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
165 /m²/j

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amsterdam
Prijs:
€ 165 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio