Verhardbuitenterrein

5405 BH Uden (Uden, NB) (140x bekeken)

Omschrijving
Volledig verhard opslagterrein beschikbaar op een goede locatie aan de Vliegeniersstraat 23 in Uden. Het terrein bevindt zich op industrieterrein Goorkens in Uden. Het opslagterrein is voorzien van een betonvloervloer, een volledig afwateringssysteem en een omheining met rolpoort. Met name voor ondernemers die buiten opslag zoeken biedt deze locatie uitstekende perspectieven.

Metrage

Oppervlakte beschikbaar voor de verhuur circa. 4.000 m2

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over het volledig verhard opslagterrein ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Vliegeniersstraat 23 in Uden aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================


Ligging en bereikbaarheid

Uden is centraal gelegen in de stedendriehoek Eindhoven, Nijmegen en 's-Hertogenbosch. Het bedrijventerrein Goorkens is gelegen aan de oostkant van Uden. Het bedrijventerrein is zeer goed bereikbaar door de snelle verbindingen met de N264, N277 en de A50 (Eindhoven-Emmeloord).

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 4.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Voorzieningen

• Camerabeveiliging
• Verlichting
• Betonvloer
• Stroom, water en gas aansluitingen aanwezig
• Kantoor - kantine unit aanwezig van 36 m2
• Afwateringsysteem met infiltratieput van circa. 600 m3
• Automatisch op afstand bedienbaar schuifhek
• Hekwerk van circa. 1,80 meter hoog

Huurcondities

Huurprijs: € 55.000,- per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.

Servicekosten: In overleg.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het opslagterrein? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Vliegeniersstraat 23 in Uden aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het opslagterrein inplannen.


Kenmerken
Soort:
Overige
Ligging:
Uden, Vliegeniersstraat
Adres:
Vliegeniersstraat 23
Postcode:
5405 BH
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
55000 /j

Soort:
Overige
Plaats:
Uden
Prijs:
€ 55000 /j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio