Winkelruimte

3201 EN Spijkenisse (Spijkenisse, ZH) (68x bekeken)

Omschrijving
Representatieve commerciële ruimte beschikbaar op een A1 - locatie in het centrum van Spijkenisse. Het centrum van Spijkenisse staat bekend als een leuk winkelgebied door de combinatie van lokale ondernemers en landelijke ketens zoals de ICI Paris XL, Rituals, Specsavers, Hema en Subway.

De commerciële ruimte biedt qua indeling en uitstraling uitstekende perspectieven en is een absoluut visitekaartje voor haar gebruikers.

Metrages

Bruto vloeroppervlakte: circa 381 m²

Verhuurbaar vloeroppervlakte: circa 357 m²

Frontbreedte: circa. 7 meter

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Uistraat 145 in Spijkenisse aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================


Parkeren

Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid in de directe omgeving. U kunt zowel betaald parkeren in de straat als in de parkeergarages. Daarnaast is het mogelijk om een parkeervergunning te verkrijgen op een afgesloten terrein.

Ligging en bereikbaarheid

De commerciële ruimte is uitstekend bereikbaar, via de Groene Kruisweg bent u binnen enkele minuten op de rijksweg A15 die een directe aansluiting heeft op de rijkswegen A4, A16 en de A13. Komt u met het openbaar vervoer? Dat is dan ook geen enkel probleem, de bussen stoppen bij de halte ‘Centrum’ op de Raadhuislaan.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een centrum bestemming waardoor onder andere detailhandel is toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurcondities

Huurprijs: € 78.000,- per jaar excl. BTW

Servicekosten: € 835,- per maand excl. BTW

Aanvaarding: In overleg

Huurtermijn: In overleg, een meerjarig huurcontract geniet de voorkeur

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Koopcondities

Koopprijs: € 945.000,- k.k. excl. BTW.

Erfpacht: Ja, de erfpacht van het pand is afgekocht tot medio 2031.

VVE bijdrage: € 1.031,25 per maand excl. BTW.

BTW: Er wordt geopteerd voor een met BTW belaste levering.

Zekerheidsstelling: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Uitstraat 145 Spijkenisse aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte, Overige
Ligging:
Spijkenisse, Uitstraat
Adres:
Uitstraat 145
Postcode:
3201 EN
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
945000 k.k.
Bouwjaar:
2005

Soort:
Overige
Plaats:
Spijkenisse
Prijs:
€ 945000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio