Kantoorruimte

2131 HG Hoofddorp (Haarlemmermeer, NH) (227x bekeken)

Omschrijving
Representatieve kantoorruimte beschikbaar op het bedrijventerrein “Noord” in Hoofddorp. De kantoorruimte kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker.

Metrages

Kantoorruimte: circa. 137 m2

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Bijlmermeerstraat 28 in Hoofddorp aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op een goede locatie op bedrijventerrein “Noord” in Hoofddorp. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door haar variatie van lokaal, nationaal en internationaal opererende bedrijven en Gamma en Karwei bouwmarkten. Bovendien heeft het bedrijventerrein “Noord” een uitstekende bereikbaarheid middels de diverse uitvalswegen naar het centrum van Hoofddorp, het centrum van Amsterdam, Schiphol en Rijkswegen A4 en A5.
Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan zijn bedrijven tot milieucategorie 3.1 toegestaan, alsmede bedrijven actief in de creatieve industrie. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Airconditioning
• Alarminstallatie
• Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
• Glasvezel mogelijk
• Internet- telefonieaansluitingen
• Laminaat
• Kantine met pantry voorzien van close in boiler, vaatwasser en koelkast
• Serverruimte
• Stucwerkwanden
• Systeemplafonds met Inbouw- spotverlichting
• Kabelgoten
• Toiletruimte
• Wandradiatoren met CV- installatie

Huurcondities

Huurprijs: €975,- all in.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: 4 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van één maand huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Bijlmermeerstraat 28 in Hoofddorp aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Hoofddorp, Bijlmermeerstraat
Adres:
Bijlmermeerstraat 28
Postcode:
2131 HG
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
975 /m
Bouwjaar:
1988

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Hoofddorp
Prijs:
€ 975 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio