Kantoorruimte bedrijventerrein

2811 DT Reeuwijk (Reeuwijk, ZH) (139x bekeken)

Omschrijving
Meerder kantoorunits beschikbaar in Verzamelgebouw Reeuwijk. Verzamelgebouw Reeuwijk is er voor ondernemers die een kantoor huren en heeft als missie om ondernemers huisvesting op maat aan te bieden. Dat betekent dat een ondernemer, qua huisvesting, in een gespreid bedje kan ondernemen. Als hij er even niet is, hoeft hij zich geen zorgen te maken dat pakketjes niet worden aangenomen. Er is immers een receptie die tijdens kantooruren bemand is. Zijn bezoek kan parkeren op de bezoekersparkeerplaatsen. En mocht het bezoek wat te vroeg zijn, dan wordt het met thee of koffie ontvangen.

Indien nodig beschikt hij over diverse trainings- en vergaderruimtes, secretariaat, kopieerfaciliteiten, kantine, terras met barbecue, postscan service, etc., etc. Hij heeft geen gedoe over schoonmaak, sanitaire voorzieningen, gas, water, licht, afvalverwerking, etc. want die zorg is hem uit handen genomen.

Verder wordt er een aantal keer per jaar een borrel of barbecue gehouden met alle huurders. Deze zijn er om elkaar op een informele manier te ontmoeten. Ook kunnen gezamenlijke activiteiten worden ontplooid om het verblijf in Verzamelgebouw Reeuwijk nog aantrekkelijker te maken.

De diverse mogelijkheden van de beschikbare kantoorruimtes zorgen er voor dat er altijd wel een kantoor is dat aan uw specifieke wensen voldoet. Een kantoor met airconditioning dat volledig gemeubileerd is, of juist niet, het is allemaal mogelijk. Sommige kantoren zijn ook nog via een binnendeur met elkaar te verbinden

De meeste kantoren op de begane grond hebben hoge glazen puien, die tezamen met het hoge plafond een mooie ruimtelijke sfeer geven. Enkele kantoren zijn naast een ingang via de algemene ruimten, ook voorzien van een eigen buitendeur. De kantoren met een eigen buitendeur hebben ook recht op een eigen parkeerplaats voor de betreffende deur.

Huurmogelijkheden

De beschikbare units variëren vanaf 20 m² tot en met maximaal 300 m².

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de huurvoorwaarden kunt u geheel vrijblijvende contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorunits ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Leeghwaterstraat 25 in Reeuwijk aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Wat kunt u verwachten?

• Flexibele kantoorruimte
• Flexwerkplekken
• Stijlvolle vergaderruimtes
• Volop parkeergelegenheid
• Scherpe prijzen
• Kortlopende contracten
• Inspirerende werkomgeving
• Sfeervolle lunchruimte
• Creatieve sfeer

Huurcondities

Huurprijs: Op aanvraag

Huurtermijn: In overleg.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Per direct.

Zekerheidstelling: Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Leeghwaterstraat 25 in Reeuwijk aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Reeuwijk, Leeghwaterstraat
Adres:
Leeghwaterstraat 25
Postcode:
2811 DT
Huur/koop:
Prijs:
0
Bouwjaar:
2002

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Reeuwijk
Prijs:
 
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio