Winkelruimte

3035 AM Rotterdam (Rotterdam, ZH) (174x bekeken)

Omschrijving
Winkelruimte gelegen op de ‘Noorderboulevard’ te Rotterdam Noord waar zowel lokale ondernemers als landelijke partijen zoals: ICI Paris, Aktiesport, Bart Smit, Pearle, McDonalds, Coop vandaag, Specsavers, D-Reizen, Van Haren schoenen en Etos gevestigd zijn.

De ruimte is goed bereikbaar met de auto vanaf rijksweg A20, alsmede met het openbaar vervoer (bus | tram). Voldoende parkeergelegenheid (betaald) in de directe omgeving.

Indeling

Ca. 90 m2 winkelruimte gelegen op de begane grond.

Bestemming

Het geheel valt onder de regels van het bestemmingsplan ‘Oude Noorden’ van de Gemeente Rotterdam, onherroepelijk d.d. 24 september 2010 en is bestemd voor detailhandel.

Huurcondities

Huurprijs kantoor : €22.500,- per jaar excl. BTW

Huurtermijn: 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar

Servicekosten: Thans niet van toepassing, eventueel nader te bepalen.

Aanvaarding: Per direct

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting: Verhuurder wenst te opteren voor b.t.w.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor b.t.w.-belaste huur.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!


Kenmerken
Soort:
Winkelruimte, Overige
Ligging:
Rotterdam, Zwart Janstraat
Adres:
Zwart Janstraat 71
Postcode:
3035 AM
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
22500 /j
Bouwjaar:
1893

Soort:
Overige
Plaats:
Rotterdam
Prijs:
€ 22500 /j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio