Bedrijfsruimte bedrijventerrein

2641 KS Pijnacker (Pijnacker-Nootdorp, ZH) (1090x bekeken)

Omschrijving
Op industrieterrein De Boezem te Pijnacker staat momenteel een bedrijfshal te koop. De hal bestaat uit een totale oppervlakte circa 422 m², gelijkmatig verdeeld over twee verdiepingen. Momenteel is de ruimte in gebruik als metaalbewerkingswerkplaats.

Begane grond: circa 211 m²
Verdiepingsvloer: circa 211 m²

Het industrieterrein De Boezem is centraal gelegen tussen Zoetermeer, Rotterdam, Delft en Den Haag met goede verbindingen naar de A12 en de A13. In 2020 is de voltooiing van de directe aansluiting naar de N470 (Zoetermeer A12-Delft A13) gereed. Het industrieterrein heeft een eigen bushalte en ligt nabij Randstadrailhalte Pijnacker Centrum.

Indeling bedrijfshal

De bedrijfshal heeft aan de achterzijde een extra loopdeur naar een strook (eigen) grond van 10 m breed en 2 m diep. De overheaddeur, afm. 4 m breed x 4.2 m hoog, heeft een extra elektrisch rolluik aan de buitenzijde. De hal is voorzien van een alarminstallatie en is uitgerust met een goederenlift ter grootte van een pallet en een hijscapaciteit van 1000 kg. Tevens aanwezig een I-bint van 4 m lang waaraan een elektrische takel is bevestigd met hefvermogen van 500 kg.

Op de begane grond bevinden zich 2 trappen naar boven, een toilet en meterkast, ca. 10 m² kantine met keukenblok, koelkast, kantinetafel en bureau, ca. 13 m² magazijn, en ca. 12 m² open werkplaats met ca. 8 m werkbank voorzien van gereedschapsborden met veel wandcontactdozen.

Bovenop de kantine, het magazijn en de werkplaats is een beloopbare tussenvloer geplaatst (ca. 35 m²), hoog ca. 1.5 m. Deze is vanaf 1 van de 2 trappen toegankelijk.

Op de verdiepingsvloer bevinden zich de 2 trapopgangen, 25 m² kantoorruimte met lichtkoepel en systeemplafond, de liftopgang met opklapbaar vloerdeel om ook grote delen boven te kunnen zetten met de lift en een tweetal grote stellingen.

Vloerbelasting begane grond: circa 2.000 kg/m²
Vloerbelasting verdiepingsvloer: circa 500 kg/m²

Parkeren

De bedrijfsruimte is gelegen in een grote nis welke de bestemming laden en lossen heeft.

Bij het pand horen gemeenschappelijke parkeerplaatsen.

Bestemming

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding: Gemeente Pijnacker, Sectie B, Nummer 3689
Grootte: 211 m²

Koopcondities

Vraagprijs: € 339.000,-
Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Pijnacker, Ambachtsweg
Adres:
Ambachtsweg 21
Postcode:
2641 KS
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
339000 k.k.
Bouwjaar:
1990

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Pijnacker
Prijs:
€ 339000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen: