Bedrijfsruimte wijkwinkelcentrum, in woonwijk

4255 GP Nieuwendijk (Werkendam, NB) (60x bekeken)

Omschrijving
TE KOOP – Werk – winkel - kantoorpand met inpandig woonappartement in Nieuwendijk (gemeente Werkendam) langs de rijksweg A-27 met voldoende gratis parkeergelegenheid, uitstekende bereikbaarheid en centraal in Nederland gelegen.
Het betreft een tussenpand met op de begane grond een ruim oppervlakte om te werken en op de verdieping een woonappartement van ca, 94 m2. Het geheel is gesitueerd op een zeer ruim perceel van ca. 440 m2, wat grotendeels is bebouwd met het pand en een plaatsje achter het pand. Het ruime dakoppervlak van het bedrijfsgedeelte biedt meer dan voldoende ruimte om extra terras te maken voor het woonappartement.

Het woonappartement heeft een eigen entree waardoor ook een deel verhuurd zou kunnen worden door de nieuwe eigenaar. Het pand is gesitueerd in het centrum van Nieuwendijk met rondom woningen, winkels en andere panden met centrumfuncties.

Via een 9,00 meter brede pui betreedt u de winkel-/ bedrijfsruimte welke een totale oppervlakte heeft van 391 m2. Aan de linkerzijde van het pand bevindt zich een entree met trap naar de verdieping. Deze is ingedeeld met enkele slaapkamers/ kamers, een woonkamer, keukenblok en natte groep.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Rijksweg 126 in Nieuwendijk aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Locatie:
Het object bevindt zich in centrum van Nieuwendijk langs de doorgaande weg “Rijksweg”. Het centrum van Nieuwendijk heeft een landelijke ligging en is binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de rijksweg A-27, afslag Nieuwendijk, Almkerk, Woudrichem.

Het object ligt direct langs de rijksweg A-27 gesitueerd en heeft landelijk gezien een geweldige bereikbaarheid. Met een kleine dertig minuten bent u in Utrecht, ’s-Hertogenbosch of Breda.

Afmetingen:
- Bedrijfs-,kantoor-,winkelruimte : ca. 271 m²
- Woonruimte : : ca. 94 m²
- Totale vloeroppervlakte: : ca. 365 m2

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid

Energielabel:
Label D tot 31-07-2019
Bron: energielabelatlas.nl

Bouwaard/algemeen:
Traditionele bouw met plat dak met geïsoleerde bitumen dakbedekking.
De gevel van de winkelruimte is van glas en heeft een frontbreedte van 9.00 m 1 , dit kozijn is van kunststof en heeft geïsoleerd glas. De verdieping is afgewerkt met vloerbedekking en is volledig afgewerkt met systeemplafond. Nutsvoorzieningen - Gas-, elektra, watervoorzieningen (nog af te splitsen door verkoper) en rioolaansluiting.

Voorzieningen/specificaties:
- Alarmsysteem
- Radiatoren
- Te openen ramen
- TL-verlichting en spots t.b.v. verlichten winkel
- Diverse opbouwverlichting
- Vloerbedekking

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Werkendam
Sectie : T
Nummer : 2670 (gedeeltelijk – deelperceel)
Grootte : 65 centiare (65 m² eigen grond).
Gemeente : Werkendam
Sectie : T
Nummer : 2281
Grootte : 3 are 75 centiare (375 m² eigen grond).

Totaal groot: circa 4 are 40 centriare (440 m2 eigen grond)

Vraagprijs:
€ 319.000,- k.k.

Oplevering:
In overleg.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Rijksweg 126 in Nieuwendijk aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Bedrijfsruimte
Ligging:
Nieuwendijk, Rijksweg
Adres:
Rijksweg 126 A
Postcode:
4255 GP
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
319000 k.k.

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Nieuwendijk
Prijs:
€ 319000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio