Winkelruimte bedrijventerrein

3446 CR Woerden (Woerden, U) (369x bekeken)

Omschrijving
Multifunctionele commerciële showroomunits gelegen op een zichtlocatie langs de Europalaan in Woerden beschikbaar voor de verhuur. De beschikbare units zijn gelegen op de eerste verdieping van dit bedrijfsverzamelgebouw. De units bieden qua indeling en uitstraling uitstekende perspectieven en zijn een absoluut visitekaartje voor haar gebruikers.

Beschikbare units

Kantoor- showroom eerste verdieping circa 650 m² BVO

Deze ruimte is op te splitsen in twee units van circa. 250 m² BVO en circa. 400 m² BVO

Wilt u alle beschikbare informatie over dit pand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Jaap Bijzerweg 5 in Woerden aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Aan de kant van de Jaap Bijzerweg is een riant parkeerterrein aanwezig voor de medewerkers en de bezoekers van uw bedrijf.

Ligging en bereikbaarheid

Het pand is gelegen langs de Europabaan, dé toegangsweg vanaf de A12 richting het centrum van Woerden. Dagelijks komt hier zeer veel verkeer langs. Dat maakt deze showroom tot een uitstekende zichtlocatie.

In de Nabijheid bevindt zich veel grootschalige detailhandel met o.a.: Kvik keukens, Mandemakers keukens, Hästens bedden, Praxis, Basic Fit en Mc Donalds. Tevens liggen het station en het centrum van Woerden op zeer korte afstand.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een gemengde bestemming waardoor onder andere productie gebonden detailhandel en bedrijvigheid tot en met milieucategorie 3.1 zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Alarminstallatie
- Betonvloer afgewerkt met tapijttegels
- Brandpreventiemiddelen
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Gedeeltelijk systeemplafond
- TL - verlichting
- Telefonie- en internetaansluitingen
- Indirect gestookte heaters en wandradiatoren
- Gebruik van de gezamenlijke sanitaire voorzieningen en de entree

Huurcondities

Huurprijs: € 75,- per m2 per jaar excl. BTW en servickosten.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: In overleg.

Huurtermijn: 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Jaap Bijzerweg 5 in Woerden aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Winkelruimte
Ligging:
Woerden, Jaap Bijzerweg
Adres:
Jaap Bijzerweg 5
Postcode:
3446 CR
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
75 /m²/j
Bouwjaar:
2001

Soort:
Winkelruimte
Plaats:
Woerden
Prijs:
€ 75 /m²/j
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio