Kantoorruimte bedrijventerrein

6546 BA Nijmegen (Nijmegen, GL) (162x bekeken)

Omschrijving
Op het prestigieuze kantorenpark Kerkenbos in Nijmegen is deze zelfstandige kantoorunit beschikbaar voor de verhuur. De kantoorunit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw dat in 2000 is gerealiseerd. Bij de bouw is er gekozen voor duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP-ers biedt deze kantoorunit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven en is het een visitekaartje voor haar gebruiker.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa 100 m2

1e verdieping: circa 60 m2

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Kerkenbos 1018 C in Nijmegen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Indeling

De begane grond bestaat uit een riante entree, twee riante kantoorruimtes, archiefruimte, separate pantry met vaatwasser en koelkast en een toiletruimte.

De eerste verdieping is bereikbaar middels een vaste trapopgang vanuit de centrale hal en bestaat uit twee kantoorruimte, pantry en een toiletruimte.

Parkeren

Op het buitenterrein zijn 4 privé parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Ligging en bereikbaarheid

De kantoorunit is gelegen op het kantorenpark Kerkenbos. Op dit kantorenpark zijn verschillende representatieve bedrijven gehuisvest zoals: BDO Accountants, Basic Fit en RIBW. Het kantorenpark is uitstekend bereikbaar via A73 (Venlo/Boxmeer/Köln), A326 en A50 ('s-Hertogenbosch/Apeldoorn/Arnhem), daardoor is er een goede verbinding met het Ruhrgebied en de Randstad.
Op circa 5 a 10 minuten loopafstand bevindt zich treinstation Dukenburg alsmede een cluster van busverbindingen, beide met een rechtstreekse aansluiting op het Centraal Station van Nijmegen.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan zijn dienstverlenende bedrijven toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

Het kantoorpand wordt opgeleverd in de huidige staat, voorzien van;
- Brandmeldinstallatie
- Hardhouten kozijnen met extra gelaagd glas
- De ramen zijn voorzien van inbraak en zonwerende folie
- Dauerluftung
- Garderobe
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Luxaflex
- Pantry
- Stucwerkwanden
- Stucwerkplafonds
- Toiletruimte
- Vloerbedekking
- Wandradiatoren met CV – installatie
- Afzuiginstallatie


Huurcondities

Huurprijs: € 1.300,- per maand

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Er wordt niet geopteerd voor een belaste verhuur.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig kantoorunit volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Kerkenbos 1018 C in Nijmegen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Nijmegen, Kerkenbos
Adres:
Kerkenbos 1018 C
Postcode:
6546 BA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1300 /m
Bouwjaar:
2000

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Nijmegen
Prijs:
€ 1300 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio