Bedrijfsruimte bedrijventerrein

8501 XH Joure (Skarsterl?n, F) (428x bekeken)

Omschrijving
Moderne kantoorpand met riante bedrijfsruimte beschikbaar aan de Nipkowweg in Joure. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Bij de realisatie van het pand in 2006 is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het pand ten goede is gekomen. Het pand heeft een zeer representatieve uitstraling en is een absoluut visitekaartje voor haar gebruiker.

Metrages (BVO)

Begane grond

Bedrijfsruimte: circa. 180 m2 BVO (inclusief stallingsruimte van circa. 10 m2 BVO)

Kantoorruimte: circa. 85 m2 BVO

1e verdieping

Kantoorruimte: circa. 90 m2 BVO

In samenspraak met de beheerder is het ook mogelijk om alleen kantoorruimte te huren vanaf circa. 85 m2 BVO. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden neem contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit pand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Nipkowweg 21 A in Joure aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Indeling

De begane grond bestaat uit een riante entree met garderobe en toiletruimte, kantoorruimte, kantine met pantry en de bedrijfsruimte. Vanuit de entree is de eerste verdieping middels een vaste trapopgang te bereiken welke bestaat uit een grote kantoor- cursusruimte.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein de Woudfennen in Joure. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de A7 bevinden zich op korte afstand.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan kent het pand de bestemming; Bedrijventerrein. Waardoor onder andere kantoren, bijscholingsactiviteiten, beroepsopleidingen en hoogwaardige, kennisintensieve en weinig hinder veroorzakende bedrijven zijn toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Alarminstallatie
• Betonvloer
• Gasheater
• Krachtstroom
• Overheaddeur
• TL- verlichting
• Vloerbelasting circa. 2.500 kg/m2
• Vrije hoogte circa. 5.5 meter

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Alarminstallatie
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en dauerluftung
• Internet- en telefonieaansluitingen
• Mechanische ventilatie
• Scheidingswanden
• Systeemplafond met inbouwverlichting
• Toiletruimte
• Vloerbedekking
• Kantine met kichenette

Huurcondities

Huurprijs: € 1.900,- per maand.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.

Servicekosten: Niet van toepassing.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: In overleg.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Nipkowweg 21 A in Joure aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte
Ligging:
Joure, Nipkowweg
Adres:
Nipkowweg 21 A
Postcode:
8501 XH
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1900 /m
Bouwjaar:
2006

Soort:
Bedrijfsruimte
Plaats:
Joure
Prijs:
€ 1900 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio