Kantoorruimte

8531 PA Lemmer (Lemsterland, F) (181x bekeken)

Omschrijving
Diverse representatieve kantoorruimtes, vergaderruimtes en flexwerkplekken beschikbaar op een prachtige locatie, direct aan het strand van Lemmer! De beschikbare ruimtes maken onderdeel uit van een bedrijven ontmoetingscentrum, genaamd A la Mer, waar een ondernemer in een sfeervolle setting zijn bedrijf kan uitoefenen.

Met name voor MKB-ondernemers bieden de ruimtes uitstekende perspectieven. Door de ligging aan het strand en het prachtige uitzicht over het IJsselmeer, is A la Mer een prachtig gelegen ondernemerscentrum en een visitekaartje voor elk bedrijf!

Metrages

Kantoor-, praktijk-, bedrijfsruimtes: variërend van 10 – 165 m²
Kantoortuin: circa. 55 m²

Beschikbare ruimtes:

- Kantoorruimte circa 40 m² op de begane grond (per 1 mei 2018, eerder in overleg) incl. keukentje, aan de strandzijde én grenzend aan de ontvangsthal.
- Flexwerkplekken in de kantoortuin (per direct)
- Penthouse circa 165 m² excl. terras, met dakterras aan 3 zijden
- Kantoor op maat variërend van circa 40 – 110 m²

Indeling

Bij binnenkomst kan men via de ontvangsthal alle kantoren bereiken. In de ontvangsthal staat een stamtafel die vaak gebruikt wordt als men even moet wachten voor een afspraak.
De vaste trapopgang leidt naar de kantoren op de vide, de 1e en de 2e verdieping. En naar de spreekkamer op de 1e en de vergaderruimte op de 2e verdieping.

Bespreek-/vergaderruimte

Wanneer er tijdelijk extra ruimte nodig is om bijvoorbeeld een training, vergadering of workshop te geven, is het penthouse beschikbaar. Deze is per uur, dagdeel of per dag te huur.

In de vergaderruimte is het volgende aanwezig cq te reserveren:
- Beamer en scherm
- Flipover
- Koffie, thee, water, smints
- Wifi
- Lunch
- Borrel en hapjes

De vergadering kan ook gecombineerd worden met een vaartocht (sloep, zeiljacht, skûtsje of tjalk), een sportieve afwisseling en zeer geschikt voor teambuilding.

Voor 1-op-1 gesprekken is er ook een gezellige bespreekruimte beschikbaar op de vide. De koffie en thee kan zelf gepakt worden in de lounge. Ook deze ruimte is per uur, dagdeel of dag te reserveren.

Lounge

In het pand is een gezellige lounge aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Deze biedt gelegenheid tot het nuttigen van een kop koffie en het houden van een goed gesprek met mede ondernemers of het ontmoeten van klanten.
Elke tweede dinsdag van de maand wordt in de lounge een netwerkontbijt georganiseerd. Ideaal om in contact te komen met andere ondernemers.
Ook kan men in de lounge flexwerken. In de avonden en in het weekend kan de lounge gereserveerd worden voor een netwerkborrel, training of bedrijfsfeest.

Parkeren

Bij het pand is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Ligging en bereikbaarheid

Het pand bevindt zich op een prachtige locatie tegenover het strand van Lemmer met een uitzicht over het strand en IJsselmeer. In de nabije omgeving zijn diverse winkeltjes, restaurants en een supermarkt aanwezig.
Het object is uitstekende bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen, middels openbaar vervoer en zelfs per boot! Achter het pand zijn ligplaatsen aanwezig voor uw schip!

Opleveringsniveau kantoorruimtes

Het opleveringsniveau verschilt per ruimte, de ene ruimte wordt casco verhuurd en de ander gemeubileerd.

Algemene voorzieningen:

- Centrale verwarming
- Promotiepakket mogelijk (naamsvermelding buitenbord, TV hal, vermelding website, ruimte voor plaatsen folders/visitekaartjes)
- Keukenblok in enkele kantoorruimtes
- Laminaat/vloerbedekking
- Toiletruimtes
- Vaatwasser
- Verlichting (voornamelijk LED)
- WiFi

Huurcondities

Huurprijzen

- Flexwerkplek: vanaf € 95,-/mnd voor gebruik van 1 dag/week tot € 195,-/mnd voor volledige werkweek (all-in, incl. koffie/thee)
- Kantoren: op aanvraag

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur en geeft korting.

Servicekosten: In overleg

Opzegtermijn: Afhankelijk van de huurtermijn (minimaal 3 maanden)

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie omtrent A la Mer, kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar, neemt u eens een kijkje op AlaMer.nl of bel met Ingrid Hoekstra van A la Mer (06-43002532)

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Lemmer, Industrieweg
Adres:
Industrieweg 1
Postcode:
8531 PA
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
95 /m
Bouwjaar:
1985

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Lemmer
Prijs:
€ 95 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio