Kantoorruimte

3815 DB Amersfoort (Amersfoort, U) (149x bekeken)

Omschrijving
TE HUUR PER DAG OF DAGDEEL.

Bent u voor uw praktijk, cursus, training of lezing op zoek naar een representatieve ruimte die u flexibel kunt huren en waar u zelfstandig uw praktijk uitoefent of uw cursus, training of lezing kunt verzorgen? Dan is deze ruimte uitstekend geschikt voor u.

De unit is op vaste dagen per week te huur. Zo zit u niet vast aan een langlopend huurcontract en blijft u flexibel. Wanneer u permanent van de ruimte gebruik wilt maken, dan is dat bespreekbaar. Zoekt u slechts incidenteel of éénmalig een ruimte, bijvoorbeeld voor een lezing of netwerk-bijeenkomst, dan is ook dat bespreekbaar.

De locatie kent een goede bereikbaarheid. Hij ligt nabij de uitvalswegen van de A28, richting Amersfoort-centrum. De A28 staat in directe verbinding met de A1. Ook met het openbaar vervoer is de unit goed bereikbaar; op 120 meter afstand ligt de bushalte waar zeer frequent bussen van en naar Station Amersfoort stoppen.

De gehele unit heeft een oppervlakte van circa 95 m2 BVO en bestaat uit vier ruimtes: ruime entree/garderobe, toilet, keuken en een zaalruimte. De zaal heeft een oppervlakte van circa. 56 m2 BVO (4,5 x 12,5 meter).

Als gebruiker van de ruimte krijgt u de beschikking over entree/garderobe, toilet en keuken met fornuis en koelkast, een senseo, een koffiezetapparaat en een waterkoker. De zaal beschikt over akoestische plafond- en wandpanelen, er zijn 30 stoelen en meerdere tafels, en een whiteboard met stiften. Daarnaast zijn er yogamatten, kussentjes en meditatiebankjes beschikbaar. Er is internetaansluiting en (na voorafgaande afspraak) ook een beamer.

Huurt u per dag of dagdeel, dan treft u de ruimte opgeruimd en schoon aan. U laat het ook zo weer achter. Mocht u na afloop van uw gebruik van de ruimte deze niet zelf willen afwassen en opruimen, dan worden er opruim- en schoonmaakkosten in rekening gebracht. Dit wordt tevoren besproken.

Voor opslag/archief is er in een nabijgelegen garagebox ruimte beschikbaar. De condities hiervoor zijn te bespreken.

Huurcondities:

De huurcondities worden op basis van de huurperiode tussen u en de verhuurder overeen gekomen.

De verhuurder heeft de voorkeur voor langduriger overeenkomsten, bijvoorbeeld 1 dag per week gedurende 1 jaar. Onderverhuur is niet toegestaan. Er is geen BTW van toepassing op de huur.

U ontvangt een sleutel en verzorgt uw eigen bijeenkomst. Voor de sleutel wordt een borg gevraagd.

Koopcondities:

De unit is eventueel ook te koop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar. Ook de garage-box (28 m2) is eventueel te koop.

Goedkeuring:

Omtrent huur of koop overlegt u met de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Amersfoort, Zangvogelweg
Adres:
Zangvogelweg 43
Postcode:
3815 DB
Huur/koop:
Te huur
Prijs:
1 /m

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Amersfoort
Prijs:
€ 1 /m
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio