Kantoorruimte

4624 XK Bergen op Zoom (Bergen op Zoom, NB) (432x bekeken)

Omschrijving
TE KOOP/ TE HUUR KANTOORGEBOUW PASTEURLAAN 1 – BERGEN OP ZOOM INLEIDING/VOORWOORD:

Het object is gunstig gesitueerd op een goed bereikbare zichtlocatie direct aan de afslag met de A4 en nabij Ziekenhuis Bravis. Wij kunnen u namens eigenaar, deze zeer representatieve kantoorruimtes te huur, dan wel te koop aanbieden. Het te huren deel beschikt sinds juli 2020 over een eigen ingangspartij met elektrische schuifdeur. Het omvat totaal ca 580 m2 VVO kantoorruimtes, waarvan ca 350 m2 in het linker bouwdeel en ca. 230 m2 in het rechter bouwdeel. Alle ruimtes zijn representatief ingericht en de kantoren afgewerkt met vloerbedekking. Het pand is voorzien van over een airco- en alarminstallatie. Het kantoorpand beschikt over een energielabel label A. Het verhuurde deel is voorzien van LED verlichting. Ook het te huren deel zal hiermee voorzien worden.

INVESTERINGSHIGHLIGHTS: VASTGOEDPROJECT:

Pasteurlaan 1 Bergen op Zoom OMSCHRIJVING: representatief kantoorgebouw KOOPSOM: € 695.000,= k.k. HUURPRIJS Linker Bouwdeel (350 m2 VVO) : verhuurd aan Prisma Advocaten Rechter Bouwdeel(227 m2): huurprijs € 2.150 per maand ex BTW (*) (*)in overleg vast te stellen afhankelijk van het gewenste opleveringsniveau Tevens worden aan de huurder per maand servicekosten in rekening gebracht als voorschot op o.a. schoonmaakkosten buiten zoals beglazing, tuinonderhoud, afvalverwerking, onderhoud technische installaties, OZB gebruikersdeel, en klein onderhoud.

De kosten worden geschat op basis van het huidige gebruik en gehuurde m2 VVO en bedragen € 2,50 per m2 exclusief BTW per jaar. Schoonmaakkosten inpandig van het gehuurde zijn voor rekening van huurder evenals de verbruikskosten voor o.a. verwarming, airco, gas, water, elektra en internet. Ook de aanleg en het onderhoud van een beveiliging/alarminstallatie worden direct door de huurder betaald. De huurpenningen en servicekosten worden bij vooruitbetaling per maand voldaan en eens per jaar geevalueerd en verrekend op basis van het werkelijke verbruik.

DE LOCATIE EN HAAR OMGEVING: PROVINCIE:

Noord Brabant GEMEENTE: Bergen op Zoom INWONERS AANTAL : 66.000 ADRES: Pasteurlaan 1, 4624XK te Bergen op Zoom “ Het kantoorgebouw ligt direct bij de afslag met de snelweg A4 en is dus prima bereikbaar. EIGENDOM EN KADASTRALE SITUATIE GEMEENTE BERGEN OP ZOOM SECTIE D NUMMER 4946 en 4945 TOTAAL 800 m2 ca EIGENAAR GZU Viragh Advocaat BV BERGEN OP ZOOM

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken
Soort:
Kantoorruimte
Ligging:
Bergen op zoom, Pasteurlaan
Adres:
Pasteurlaan 1
Postcode:
4624 XK
Huur/koop:
Te huur / Te koop
Prijs:
695000 k.k.
Bouwjaar:
1988

Soort:
Kantoorruimte
Plaats:
Bergen op Zoom
Prijs:
€ 695000 k.k…
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio