Bouwgrond

8426 AB Appelscha (Ooststellingwerf, F) (174x bekeken)

Omschrijving
In Appelscha zijn momenteel riante bouwkavels met een landelijk karakter beschikbaar voor de verkoop en ontwikkeling van een bedrijfspand voor uw onderneming.

Het terrein heeft zijn bestaande ontsluiting naar de Industrieweg in Appelscha en is circa 7.500 m2 groot.Het volledige terrein is op te delen in kavels, naar gelang de wens van de koper.

Kenmerkend voor de locatie is de ontwikkeling voor de vestiging van kleinschalige bedrijvigheid. Daarnaast is de bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen ook goed. De opritten van de Provinciale wegen N381 (Drachten – Emmen) en N351 (Oosterwolde – Emmeloord) bevinden zich in de nabije omgeving en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A28 en de A7.

Op verzoek is het verkennend rapport van het asbestonderzoek op deze locatie (maart 2018) beschikbaar.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 1 en 2 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Koopcondities

Vraagprijs € 50,00 per m2 KK exclusief BTW en exclusief aandeel in de aan te leggen weg met riolering op deze locatie

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtige mogelijkheid voor uw onderneming volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de riante bouwkavels? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Industrieweg 11 in Appelscha aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.


Kenmerken
Soort:
Overige
Ligging:
Appelscha, Industrieweg
Adres:
Industrieweg 11
Postcode:
8426 AB
Huur/koop:
Te koop
Prijs:
50 k.k.

Soort:
Overige
Plaats:
Appelscha
Prijs:
€ 50 k.k.
Meer informatie via
Online Bedrijfsmakelaar
085-0201028

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Delen:  


Bedrijfspanden in de regio